Ο ΣΤΙΒΟΣ «ΣΕ ΓΥΨΟ» ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕΡΙΑ – ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ευτυχώς ακόμη μας πειράζει η «ασυνέπεια» και μας εξοργίζει το «κάνω ότι μου γουστάρει» από αυτούς που έχουν το μαχαίρι από τους «δήθεν» ισχυρούς.

Ευτυχώς ακόμη έχουμε τη διάθεση να φωνάξουμε όταν βλέπουμε παράλογα πράγματα.

Ευτυχώς ακόμη βράζουμε με το ζουμί μας και είναι αυτή η αίσθηση που μας κρατάει ζωντανούς, ενεργούς και σε εγρήγορση.

Ευτυχώς ακόμη έχουμε άποψη και τη διατυπώνουμε και «μόνοι και μετά πολλών».

ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ

Η απόφαση του Καυτανζογλείου να κλείσει και το Κεντρικό Στάδιο από τις 12 Ιουνίου, πριν ακόμη αρχίσουν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του Στίβου, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Η απόφαση αυτή η ανακοίνωση που καταλήγει στο «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ» και στο Κεντρικό, όταν είναι κλειστό και το βοηθητικό εδώ και βδομάδες, δείχνει καθαρά ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον ιδρώτα που χύνεται όταν προέρχεται από το κομμάτι του αθλητισμού που ακούει στο όνομα Στίβος ή Κλασικός Αθλητισμός.

Το αρχικό πλάνο ήταν να γίνουν οι εργασίες στο χόρτο του βοηθητικού και στις αρχές Ιουλίου να περάσουν και στο χόρτο του Κεντρικού. Με αυτό το σκεπτικό ζητήσαμε και μάλιστα με τη βοήθεια της διεύθυνσης του Σταδίου βγήκε το στρώμα του επί κοντώ στο Κεντρικό, Και πάλι με τη βοήθεια της διεύθυνσης κολλήσαμε και το μπάλωμα στο χαλασμένο διάδρομο. Και όταν επί τέλους διορθώσαμε τα προβλήματα για να γίνουν έστω μερικές προπονήσεις ενόψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων έρχεται το «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ» από τις 12 Ιουνίου!

Τι άλλαξε κύριοι της Διοίκησης του Καυτανζογλείου;

Γιατί κλείνετε και το Κεντρικό από τις 12 Ιουνίου;

Γιατί δε λαμβάνετε υπόψη σας καθόλου τους αθλητές του Στίβου;

Υπάρχουν πολλά Γιατί, όμως δε θα συνεχίσω.

Θα καλέσουμε όμως τους εκπροσώπους του Στίβου της Θεσσαλονίκης κυρίως Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης τον κ. Αναστάσιο Τομπούλη, το Δ.Σ. του συνδέσμου προπονητών Στίβου Β.Ε. καθώς και τις διοικήσεις των συλλόγων στίβου που χρησιμοποιούν το Καυτανζόγλειο να πάρουν θέση.

Θα καλέσουμε τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλη να μας πει τι κάνει για το πρόβλημα που εντελώς ξαφνικά προέκυψε. Θα υπενθυμίσω στο προεδρείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ότι οι σύλλογοι τους εξέλεξαν να τους εκπροσωπούν και να προστατεύουν τα συμφέροντά τους στις δύσκολες στιγμές. Περιμένουμε να δούμε ενέργειες που να δικαιολογούν τη θέση στην οποία σας τοποθέτησαν οι σύλλογοι.

Περιμένουμε με δική σας πρωτοβουλία να ενώσετε τις δυνάμεις του Στίβου και να απαιτήσετε να παραμείνει το Κεντρικό ανοιχτό τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα κύρια Πανελλήνια πρωταθλήματα του Στίβου.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και ΣΠΣΒΕ, ενώστε μας για να δείξουμε ότι υπάρχουμε ότι έχουμε δύναμη να διεκδικούμε τα όσα μας αναλογούν όταν οι άλλοι δε μας υπολογίζουν.

Όσοι συμφωνείτε ενώστε τη φωνή σας, ας μην αφήνουμε τους όποιους «έτσι τους βολεύει» να παίζουν με τον ιδρώτα και τα όνειρα ολόκληρης χρονιάς των παιδιών μας.

Θεσσαλονίκη 12.6.17
Με τιμή
Κατσίκας Φώτιος
Προπονητής Στίβου ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Σ.Π.Σ.Β.Ε. πήρε θέση, δημοσιοποίησε την παρακάτω επιστολή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  Σ.Π.Σ.Β.Ε.

print

Written by