ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αμάν! βαρέθηκα να πρέπει να περιγράφω κάθε φορά τις εκδηλώσεις του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να λέω για κάθε  εκδήλωση:  Υποδειγματική, Φανταστική, Τέλεια, Ανεπανάληπτη, … Ε! δε βρίσκω άλλα επίθετα για να περιγράψω τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη … αλλά με τη βοήθεια όλων μας! Ας μην είμαστε εμείς και θα έβλεπε!

Όχι κύριοι  δεν είναι μόνο χάρισμα, είναι η ατελείωτη διάθεση και προσπάθεια για να γίνουν όλα τέλεια ή να πλησιάζουν την τελειότητα όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές (γιατί νομίζετε ότι δε βάζει κιλό)!  Με τη βροχή στα ΡΗΓΕΙΑ θρίαμβος για την κ. Σοφία, με το Στάδιο να είναι κλειστό στην Τελετή λήξης 6-0 η κ. Σοφία.  Όχι μόνο δεν υπήρξε πρόβλημα αλλά όλα κύλισαν υπέροχα, να μην πω ότι οι γονείς το χάρηκαν περισσότερο γιατί είχαν τη δυνατότητα να είναι πιο κοντά στα «αχώνευτα» που δεν έπαψαν ούτε στιγμή από το να μας εκπλήσσουν με τις ικανότητές τους.

ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

Έτρεξαν αντοχή τερματίζοντας σε αψίδα τερματισμού, έτρεξαν δρόμο ταχύτητας, έπαιξαν με πολύχρωμα μπαλόνια γεμάτα με νερό, έκαναν σκυταλοδρομίες, τσουβαλοδρομίες, σχοινάκι και τόσα άλλα. Δε σταμάτησαν εκεί,  έγιναν οι βραβεύσεις των νικητών του point System και των παρουσιών του Μαΐου –Ιουνίου, δόθηκαν τα βραβεία στους νικητές της ζωγραφικής, βγήκαν φωτογραφίες  …
Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε εδώ (λίγο αργότερα).

Ε! βαρέθηκα να υμνώ τα κατορθώματα του «Διαγόρα» και των απογόνων του, θα γίνω  ο Σπαρτιάτης   που φώναξε το «Κάτθανε Διαγόρα … »

Οι φωτογραφίες ενδεικτικές από την Τελετή Λήξης των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσοι ήσαν παρόντες μπορούν να μας περιγράφουν περιστατικά … μέχρι αύριο.

print

Written by