ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.17 – ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στόχος τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι να δίνουν αγωνιστικές ευκαιρίες σε όσους αθλητές και αθλήτριες  συμμετέχουν με ζήλο στις προπονήσεις και  προσπαθούν να επιτύχουν τα όρια των Πανελληνίων αγώνων. Στις περιπτώσεις των αθλητών που έχουν πιάσει τα όρια  δίνουμε αγωνιστικές ευκαιρίες για βελτίωση των επιδόσεων και απόκτηση εμπειριών ώστε να ανταποκριθούν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Με τα παραπάνω σκεπτικό την Τετάρτη 28.6.17 θα γίνουν δύο αγωνιστικά ταξίδια.

Σημ. Τις προκηρύξεις θα τις βρείτε στον πίνακα όπου υπάρχουν όλες οι προκηρύξεις και τα αποτελέσματα  ΙΟΥΝΙΟΥ και  ΙΟΥΛΙΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

  • ΛΙΤΟΧΩΡΟ: Για αθλητές που προσπαθούν να πιάσουν τα όρια των Πανελληνίων για την κατηγορία ΠΠ/ΠΚ Α αλλά και για άλλες ηλικίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Για το Λιτόχωρο δηλώθηκαν και αθλητές που πιθανά να βρίσκονται ήδη σε κατασκηνώσεις.  Δηλώθηκαν με κριτήριο  την αγωνιστική τους κατάσταση. Η μη συμμετοχή τους δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, το να θέλουν να αγωνιστούν και να μην είχαν δηλωθεί θα ήταν πρόβλημα.

Οι προπονητές των αθλητών που δηλώθηκαν παρακαλούνται να  φροντίσουν για την οριστικοποίηση της αποστολής στο Λιτόχωρο.

Θα χρειαστούμε τη βοήθεια κάποιων γονέων για την μετακίνηση. Όποιος από τους γονείς ή μέλος του Δ.Σ. μπορεί και θέλει να συνδυάσει τους αγώνες με εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου (την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017) να επικοινωνήσουν με τους  προπονητές κ. Χατζιόπουλο Κοσμά και Γκοτζαμάνη Σοφία.

  • ΘΗΒΑ: Αγωνιστική ευκαιρία για απόκτηση εμπειριών θα δοθεί σε 4 επικοντιστές που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Θήβα για να συμμετάσχουν στους αγώνες που διοργανώνονται στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ, που ήταν η ψυχή του στίβου στη Θήβα.

Η αποστολή θα καθοριστεί μετά την προπόνηση της  Δευτέρας και θα αποτελείται από 4 αθλητές: 1)  Μπέλος Θ., και 3 ακόμη ανάλογα με την αγωνιστική τους κατάσταση (θα αποφασιστεί στην προπόνηση της Δευτέρας).

print

Written by