ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ … ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Π/Κ) ΤΡΙΚΑΛΑ

Έλα μωρέ παιδί είναι «δεν πέρασε από την αίθουσα κλήσης» και τι έγινε;

Συμφωνούμε αλλά τότε μη το γράφετε στις προκηρύξεις, μη το γράφετε στις Τεχνικές Διατάξεις (45 Λεπτά πριν … ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ περάσουν όλοι από τη ν αίθουσα κλήσης … γιατί μετά κλείνει το πινάκιο), αφήστε τα όλα χύμα.  Το κυριότερο …  αφήστε και στο επόμενο πρωτάθλημα το άλλο παιδί που θα αργήσει ή θα ξεχαστεί να αγωνιστεί…

Αν δεν το κάνουν οι άλλοι (π.χ. στο Ε/Ν  γιατί θα τηρήσουν τον κανόνα) τότε έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά, τότε κύριοι «Άρχοντες των αγώνων» με την μη τήρηση των κανόνων  σκοτώνετε το στίβο.

Ή τηρήστε «κατά γράμμα τους κανόνες» ή «κλείστε το μαγαζί» (το σήμερα έτσι και αύριο αλλιώς είναι για άλλα … χωράφια).
Σήμερα «είναι παιδί» ας το συγχωρήσουμε και αύριο «δεν τήρησε τον κανόνα» γι’ αυτό …  δε συμμετέχει»,  οδηγούν σε απαξίωση και του Στίβου.

Η μόνη και ασφαλής δικλίδα για να είμαστε Δίκαιοι είναι η τήρηση των ΚΑΝΟΝΩΝ παντού και πάντοτε, όχι επιλεκτικά και κατά το δοκούν.

Ενημερωτικό για τους απανταχού προπονητές και αθλητές ώστε να έχουν στοιχεία όταν δε θα περάσουν οι αθλητές τους από την αίθουσα κλήσεως (για τον οποιοδήποτε λόγο)!

Αποδεδειγμένα με στοιχεία  (1,2,3, …. στη διάθεση των ενδιαφερομένων)  αθλητής δεν πέρασε από την αίθουσα κλήσης σε προκριματικό, εμφανίστηκε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος και γράφτηκε με το χέρι στο χώρο του αγωνίσματος).
Ο αθλητής  άργησε (για τον οποιοδήποτε λόγο),  οι κριτές τι έκαναν μας ενδιαφέρει.

Η απάντηση του προέδρου της Ελλανοδίκου επιτροπής:
–  «Ε! αφού τον έγραψε ο έφορος εμείς τι να κάνουμε»;
Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα ενεργήσουν όταν κάποιο άλλο παιδί δε θα περάσει από την αίθουσα Κλήσης.  Αν στην άλλη περίπτωση επικαλεστούν την προκήρυξη και τις Τεχνικές Διατάξεις και δεν τον αφήσουν να αγωνιστεί, όπως πολλές φορές έγινε σε προηγούμενα πρωταθλήματα,  τότε θα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και αυτοί και οι αποφάσεις τους.

Ερώτηση προς τους Άρχοντες των αγώνων:

ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ;

print

Written by