ΜΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Υπέροχη ήταν η εξόρμησή μας στη θάλασσα από κάθε άποψη. Όλοι στην ώρα τους, οι τυρόπιτες ζεστές αφού τις παραγγείλαμε από τον «ΠΑΣΧΑΛΗ» στις 7:30 και τις πήραμε στις 9:00 και το καρπούζι στα μέτρα μας γλυκύτατο και κρύο (αφού το βάλαμε στη θάλασσα σε σακούλα με άμμο όσο παίζαμε). Μέχρι και φρουρά είχαμε κάθε δέκα λεπτά μη τα χάσουμε (στη φωτογραφία ο Νικόλας ενώ κάνει τη «σκοπιά του» προσέχοντας τα καρπούζια (δύο ήτανε το ένα φαγώθηκε!  Τα κενά στην οργάνωση τα συμπλήρωσε ο Νικόλας που σε ένα ειδικό τσαντάκι «ψυγείο» είχε καλούδια.

Τα πάντα κύλισαν με μέτρο παιχνίδια στη θάλασσα, ρακέτες,  παιχνίδια ερωτήσεων  μέχρι και τράπουλα βγήκε από κάποια τσάντα και χρησιμοποιήθηκε. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την έκθεσή μας στον ήλιο. Βγήκαν δύο ομπρέλες, βάλαμε αντηλιακό,  το φέραμε από δω το φέραμε από κει, φύγαμε στην ώρα μας αλλά … την κοκκινίλα δε τη γλυτώσαμε αφού φέτος ο ήλιος δε μας είδε καθόλου. Με το κεντρικό και βοηθητικό στάδιο να είναι κλειστά λόγω έργων στο Καυτανζόγλειο η προπόνηση γίνεται στο κλειστό, κατακαλόκαιρο! με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι σχεδόν κάτασπροι.

Φωτογραφίες από το φαγοπότι δεν υπάρχουν … σιγά μην είχαμε το νου μας στις φωτογραφίες, το καρπούζι προσέχαμε και τα τυροπιτάκια. Κάποιοι που δεν τα έχουν καλά με το φαγητό βρήκαν την ευκαιρία και έβγαλαν μερικές φωτογραφίες αλλά σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν ο υπογράφων.

Στη φωτογραφία η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου που φέτος συγκεντρώθηκε στο διάβασμά της και πέρασε Χημικός Μηχανικός. Μπράβο Μαρκέλλα, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις σπουδές σου και γενικά στη ζωή σου.

print

Written by