2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αγαπητοί μου … γονείς και κηδεμόνες των παιδιών – αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ γεια σας. Γνωρίζω από «πρώτο χέρι» το μπέρδεμα που υπάρχει αυτή την εποχή σε κάθε οικογένεια (έναρξη σχολείων, έναρξη φροντιστηρίων, ξένων γλωσσών, αθλητικών και λοιπών δραστηριοτήτων …) γι’ αυτό και προσπαθούμε να οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα προπονήσεων των διαφόρων ηλικιακών γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Γκρουπ κ. Σοφίας 2ος Κύκλος
Γκρουπ κ. Χριστίνας 2ος Κύκλος

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (παιδιά γεννημένα από 2011 μέχρι και 2006) θα λειτουργήσουν σε ηλικιακά γκρουπ  με ημέρες προπόνησης ΔΕΥ-ΤΕΤ-ΠΑΡ, σε δύο Κύκλους.
Α) Κύκλος 17:30 – μέχρι 18:45 ή 19:00 ανάλογα με την ηλικία και
Β) Κύκλος από 19:00 μέχρι 20:15 ή 20:30 ή 20:45 και πάλι ανάλογα με την ηλικία.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ (παιδιά γεννημένα το 2005 και νωρίτερα)
Στο πρόγραμμα που κοινοποιήσαμε στο τέλος της  προηγούμενης εβδομάδας θα υπάρξουν μερικές αλλαγές (που μας ζητήσατε) κυρίως στην ώρα έναρξης των γκρουπ (αντί για τις 18:00 θα ξεκινάμε στις 19:00) για να προλαβαίνουν τα παιδιά τις όποιες άλλες υποχρεώσεις αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες με δύο, τρία ή και παραπάνω παιδιά να κάνουν ένα δρομολόγιο αλλά και να ρυθμίζουν καλύτερα τις υποχρεώσεις τους.

Γονείς, τώρα που είναι νωρίς, μη διστάζετε να μας πείτε τη γνώμη σας για το ωράριο ίσως και άλλοι γονείς να έχουν το ίδιο πρόβλημα και να μπορέσουμε να το λύσουμε όσο είναι νωρίς. Από την πλευρά του συλλόγου υπάρχει και η διάθεση αλλά και η ευελιξία για αλλαγές.

Το θετικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η επικοινωνία με τους γονείς  (με κάθε μέσο …) και το ότι «αφουγκραζόμαστε» και μετά αποφασίζουμε.
Την Παρασκευή θα κοινοποιηθεί ΝΕΟ πρόγραμμα, όπως θα έχει διαμορφωθεί με τις μικροαλλαγές και στη συνέχεια θα γίνονται μόνον εσωτερικές μετακινήσεις για να καλύψουμε τα όποια μικροπροβλήματα.

Περνάμε και δύο φωτογραφίες από τα δύο ηλικιακά γκρουπ (Β  Κύκλου) που έτυχε να φωτογραφήσουμε της κ. Χριστίνας και της κ. Σοφίας. Λίγο αργότερα θα περάσουμε φωτογραφίες από όλα τα γκρουπ για να δούμε πιο είναι το πιο όμορφο!

Με την ευκαιρία, στα γκρουπ  που λειτουργούν νωρίς, Α Κύκλος (17:30) υπάρχουν μερικές θέσεις ακόμη για όσα παιδιά επιλέξουν αυτόν τον Κύκλο. Στο Β Κύκλο (19:00) ήδη ο αριθμός των παιδιών είναι μεγάλος και την επόμενη εβδομάδα πιθανά να χωριστούν σε δύο ή και περισσότερα γκρουπ (τα οποία όμως θα λειτουργούν τις ίδιες ώρες).
Τα παιδιά που δεν ήρθαν ακόμη και  ετοιμάζονται να έρθουν, ας σπεύσουν να δηλώσουν έστω την παρουσία τους για να μπορέσουν αν μπουν στο ίδιο γκρουπ με τους «κολλητούς» τους…

Νεώτερα στο επόμενο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, το 3ο.

print

Written by