ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -311 ΧΙΛ.- ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Τί να γράψεις και τί να μεταφέρεις στο χαρτί που να δίνει έστω μιαν αμυδρή εικόνα από το βάθος της ψυχής του Αλέκου Αφεντουλίδη.
Βρεθήκαμε την τελευταία ώρα στον αγωνιστικό χώρο, μάλιστα “περπατήσαμε” και 5 χιλιόμετρα!
Όλη την ώρα ψάχναμε με προβολέα μπας και δούμε τον «πάτο της ψυχής» του Αλέκου.

Μπα! Το φως ταξίδευε βαθιά αλλά πάτος δε φάνηκε πουθενά… μάλλον μιλάμε για «απύθμενη ψυχή» από όπου αντλεί αυτές τις υπερφυσικές δυνάμεις, αλλιώς δε δικαιολογούνται αυτά τα  ασύλληπτα κατορθώματα.
311 χιλιόμετρα έτρεξε σε 50 ώρες στην παραλία της Θεσσαλονίκης…  για «καλό σκοπό»!

 1ος  

  ALL   599  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ      311 laps  311km  49:38:52

Δεν βρίσκουμε λόγια για να περιγράψουμε το επίτευγμα του Αλέξανδρου Αφεντουλίδη το μόνο που αισθανόμαστε είναι «σεβασμός» στη δύναμη της ψυχής του Αλέξανδρου γιατί χωρίς αυτήν ούτε ξύπνιος δεν μπορείς να μείνεις για 50 ώρες, όχι να τρέξεις 311 χιλιόμετρα.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΚΟ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ,
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ» ΣΟΥ-  ΠΟΥ “ΦΩΤΙΖΟΥΝ” ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙΣ.

Σε ευχαριστούμε γιατί επέλεξες να φοράς στα κατορθώματά σου και να ΤΙΜΑΣ τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

 

 

“ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ”
Σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί το κατόρθωμά σου αυτό, που συνέπεσε χρονικά με  το θάνατο του ΡΗΓΑ Ευσταθιάδη, αποτελεί φόρο Τιμής στον Άνθρωπο που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε το σύλλογο.
Όλη η οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε ευχαριστεί για τον τρόπο που αποχαιρέτησες ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

“ΕΡΜΗΣ 1877”
Θα ήταν παράβλεψη εκ μέρους μας  αν και δεν λειτουργούμε ως δημοσιογράφοι, να μην αναφέρουμε τους συντελεστές αυτής της ξεχωριστής και τολμηρής διοργάνωσης  που προσφέρει τα μέγιστα.
Συγχαίρουμε τους ανθρώπους που είναι πίσω από το «τρέξε χωρίς τερματισμό», το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Αθλητικού Συλλόγου “ΕΡΜΗΣ 1877”   και ιδιαίτερα τον σύμβουλο, εμπνευστή  και επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου αλλά και ψυχή της διοργάνωσης, τον Γιάννη Νικολάου.

print

Written by