ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ – Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ χαρακτηρίστηκε από -αυστηρούς κριτές- η εκδρομή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Χορτιάτη.

Τον χαρακτηρισμό «ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ» θα προσπαθήσουμε να τον αιτιολογήσουμε χρησιμοποιώντας γράμματα αλλά και αριθμούς.

Ξεκινάμε με τους αριθμούς που μπορεί να υστερούν σε «λεξιλόγιο» είναι όμως τόσο καθαροί, ακριβείς και σαφείς γι’ αυτό που λένε, που τα κοσμητικά  επίθετα  μπροστά τους ωχριούν!

136 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και Δήλωσαν (μέχρι την Παρασκευή)!
Αρκετοί έφεραν και τους φίλους τους (χαρά μας).
Φίλοι των Φίλων, Σας ευχαριστούμε που Τιμήσατε και ομορφύνατε την εκδήλωσή μας με την παρουσία σας.

Το 95% ήσαν στην ώρα τους στο ραντεβού και ένα  5% άργησε (μέχρι 10 λεπτά )- σιγά στο πράμα! Αν δεν είχαμε υπεύθυνο τον  κ. «στριμμένο» να μας λέει:
–  11:01 … ξεκινάμε, όλοι στην ώρα μας θα ήμασταν!
Με τόση κίνηση προς το βουνό, ο καθένας με το Ι.Χ. του κουβαλώντας όλη την οικογένεια, έχοντας στο αυτοκίνητο 3-4 μικρά να θέλουν όλα το χρόνο τους, με τη ρύθμιση των μελών της οικογένειας που έμειναν πίσω  και με τα όσα μπορούν να συμβούν -σε ανάλογες περιπτώσεις- στο δρόμο …. η ελάχιστη καθυστέρηση εκ μέρους λίγων θεωρείται αμελητέα.
ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ … μπορούμε και καλύτερα (μέχρι 5%)!

Το 99% όσων δήλωσαν ήρθαν! Ουάου!!! Αυτή και αν είναι ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Ψήσαμε 60 κιλά κρεατικά!!! ΟΛΑ τα φάγαμε! Μπράβο μας!

Το 98,9 % χόρτασαν σε 20-30 λεπτά!
Το 1,1 %  χόρτασε μετά από δύο ώρες και αν χόρτασε;

Δεν ακούστηκε η παραμικρή γκρίνια 100% επιτυχία. Αν μερικοί τα βρήκαν σκούρα στο περπάτημα και γκρίνιασαν … ε! γι’ αυτό είναι το βουνό … για να μην ακούγονται.

ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!
Οι δύο- τρείς «κόκκινες κάρτες» που βγήκανε ήταν απόλυτα δικαιολογημένες:
1) Ε! κ. Ευάγγελε Σταματάκη δεν μπορείτε να έρχεστε καλύτερα οργανωμένος από τους υπεύθυνους!  Μέχρι και σκηνή έφερε ο “αχώνευτος” για να ξαπλώσει η οικογένεια μετά το φαγητό!
Πήγαινε γυρεύοντας για κάρτα ή όχι;

2) Η 2η κόκκινη κάρτα βγήκε στην παρέα των «όμορφων» διότι ο κ. ψηλός της παρέας  δεν είχε τακτοποιημένα τα καλαμάκια από τα σουβλάκια που έφαγε. (Έπρεπε να τακτοποιήσει τα καλαμάκια σε «δεκάδες» και ο κ. ψηλός μας τα είχε καρφωμένα σε «εικοσάδες»! στο έδαφος).   Ε! να υπάρχει και κάποια τάξη μη κάνουμε ό,τι θέλουμε!

Η καθαριότητα του χώρου απέδωσε 150%.
Στο διαγωνισμό των παιδιών:  «όποιος μαζέψει σκουπιδάκι κερδίζει αυτοκόλλητο», νικητής ήταν ο Θανάσης που αν δεν τον σταματούσαμε θα είχε μαζέψει μέχρι και τα φύλλα των δένδρων. Μπράβο στο Θανάση, Μπράβο σε όλους μας.  Ο χώρος όταν φύγαμε «είχε βάλει τα καλά του».

Παρόντες στην εκδρομή: 138 άτομα! (ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)
Πατήστε στον σύνδεσμο  ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2017 – ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΝΤΩΝ για να δείτε τους παρόντες στην εκδρομή στο Χορτιάτη 4.11.17

Τα 3-4 άτομα που δεν μπόρεσαν να έρθουν τα υπερκάλυψαν με την παρουσία τους άτομα που δεν είχαν δηλώσει αλλά υποσχέθηκαν «να προσπαθήσουν να έρθουν» εφόσον τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες. Το έκαναν και τους ευχαριστούμε.

Οι  ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ  που ξεπηδούν από την παραπάνω παρουσία της εκδρομής είναι:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ,  ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΡΕΚΟΡ (ΞΕΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ), ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΠΑΙΖΩ – ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ,  κ.α.

Αυτές τις ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ που οδηγούν σε επιθυμητούς τρόπους συμπεριφοράς προσπαθούμε να περάσουμε στα «αχώνευτά» μας -θεωρητικά- χωρίς να έχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.
Όταν όμως οι παραπάνω έννοιες ξεπροβάλουν από τον ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ και   το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ των μεγάλων (των γονέων και κηδεμόνων, των προπονητών και  όλων των εμπλεκομένων στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών), τότε γίνονται κατανοητές και υιοθετούνται από τα παιδιά πολύ πιο εύκολα.

Κάποιος πρέπει να τους πει ή να τους δείξει ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά για την κάθε περίσταση, αλλιώς, πώς θα το μάθουν;
ΜΙΑ «ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ» ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, δίνει εκατοντάδες απαντήσεις σε ατίστοιχες ερωτήσεις και  ΓΙΑΤΙ των παιδιών. Σίγουρα για πολλά παιδιά, αλλά και για μεγάλους, η εκδρομή αυτή θα παοτελεί σημείο αναφοράς για την υπόλιπη ζωή τους.

Εύχομαι να ζήσουμε όλοι μας πολλές ακόμη εκδρομές σαν και αυτή στο Χορτιάτη της 4.11.17.

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: Να ετοιμάζεστε για ΑΓΩΝΕΣ & ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ Κυριακή 19.11.17.

print

Written by