ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 2017

Είναι η 5η χρονιά που σταθερά και με αμείωτο ενδιαφέρον ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διοργανώνει αγώνες για τους μικρούς του αθλητές αλλά παράλληλα και εκδρομή γονέων, κηδεμόνων και φίλων στο Βελβεντό.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Bελβ 17 Φ

Η αρχή έγινε το 2013 και έκτοτε κάθε χρόνο τον μήνα Νοέμβριο ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ταξιδεύει στο Βελβεντό, αφενός μεν για να αγωνιστούν οι μικροί του αθλητές και αφετέρου γονείς κηδεμόνες και συνοδοί να γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου αλλά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του Βελβεντού.

Πολλά γράφτηκαν ενημερωτικά και διαδικαστικά αυτά τε τέσσερα χρόνια. Οι παλαιοί γνωρίζουν αλλά οι νέοι στο σύλλογο γονείς πρέπει και αυτοί να ενημερωθούν.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να σας παραπέμψω σε παλιότερα ενημερωτικά άρθρα για να σχηματίσετε μιαν εικόνα και όσο πλησιάζει ο καιρός θα  σας ενημερώνουμε για τα τρέχοντα.

Πληροφορίες για το Βελβεντό και την εκδρομή μας θα βρείτε ΕΔΩ

Το οργανωτικό του 2014 το οποίο θα ακολουθήσουμε και το 2017 θα το βρείτε ΕΔΩ

Το οργανωτικό για το 2015 θα το βρείτε ΕΔΩ

Καλή ξενάγηση. Όσοι θέλετε και άλλες πληροφορίες βάλτε τη λέξη ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ  στην αναζήτηση και διαλέξτε άρθρο από όσα θα εμφανιστούν. Μέχρι αύριο μπορείτε να διαβάζετε για τις προηγούμενες 4 χρονιές.

Αρχίστε να δηλώνετε για να οργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται.

Τα κυριότερα στοιχεία τα οποία πρέπει να δηλώσετε είναι:

  • Ποιοί ταξιδεύετε ονομαστικά, πόσοι μεγάλοι, πόσοι μικροί (κάτω των 18 ετών ή κάτω των 5).
  • Με τί ταξιδεύετε (με Ι.Χ. ή με το/τα Πούλμαν);
    Όσοι ταξιδεύετε με το/τα Πούλμαν πληρώνετε προκαταβολή 5 ευρώ το άτομο (μικροί-μεγάλοι). Οι μικροί θα πληρώσουν το μισό, θα τα υπολογίσουμε στο τέλος. (Το 2016 βγήκε 9 ευρώ οι μεγάλοι και 4,5 ευρώ οι μικροί για το Πούλμαν).
  • Εάν ταξιδεύετε με Ι.Χ. και θέλετε διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο για το Σάββατο βράδυ, δηλώστε το για να κλείσουμε δωμάτια. (λεπτομέρειες για τις τιμές στο 1ο ενημερωτικό που θα ακολουθήσει, Παρασκευή βράδυ.)
  • Εάν έρχεστε με Ι.Χ. αλλά την Κυριακή πρωί, όπως και το πούλμαν;
  • Εάν θα φάτε κανονικά στην ταβέρνα/ες, όπου θα φάμε όλοι μαζί ή ΟΧΙ (φεύγετε για άλλο προορισμό);

Αυτά σε πρώτη φάση…

print

Written by