«ΒΕΛΒΕΝΤΟ» 50 ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 13.11.17

Κοινοποιούμε τα στοιχεία όσων δήλωσαν μέχρι στιγμής για τους αγώνες και την εκδρομή στο Βελβεντό και οι οποίοι προηγούνται στις θέσεις για το Λεωφορείο ή τα Λεωφορεία.
Τονίζουμε ότι οι δηλώσεις όσων θέλουν να ταξιδέψουν με το Λεωφορείο (ή Λεωφορεία) πρέπει να γίνουν το πολύ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ για να κλείσουμε και τον αντίστοιχο αριθμό των Λεωφορείων. Είμαστε σε αναμονή για να κλείσουμε 50ρι, 60ρι, ή ακόμη και ίσως δύο λεωφορεία εφόσον ο αριθμός των δηλώσεων το επιτρέπει.

Δεσμευτήκαμε, την Πέμπτη πρωί να οριστικοποιήσουμε το Λεωφορείο-(α) που θα χρειαστούμε.

Μετά την Πέμπτη 16.11.17 και ώρα 11:00 π.μ. που θα οριστικοποιήσουμε το/τα Λεωφορείο/α, γίνονται δεκτοί να ταξιδέψουν με το Λεωφορείο και άλλοι, μόνον εφόσον υπάρχουν θέσεις.

Αν συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων και δεν δικαιολογείται και άλλο λεωφορείο, όσοι θέλουν να έρθουν θα πρέπει ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟ.  (Ε! δεν είναι και κάτι το τρομερό, ο δρόμος είναι καλός και η απόσταση 155 χιλιόμετρα μέσω της Εγνατίας οδού, περίπου 2 ώρες με το Ι.Χ.).
Ακόμη και αυτοί ποα θα ταξιδέψουν με δικό τους μέσο θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  να ενημερώσουν τους προπονητές των παιδιών τους, για να δηλώσουμε τα παιδιά στους αγώνες  αλλά και να τους υπολογίσουμε στο φαγητό.

Κυρίως, όσοι θέλετε να ταξιδέψετε με το Λεωφορείο, ΔΗΛΩΣΤΕ έγκαιρα για να ξέρουμε τί Λεωφορείο/α θα κλείσουμε.

Ακόμη και μετά την Πέμπτη μπορείτε να Δηλώσετε και να έρθετε αλλά θα πρέπει να έρθετε με δικό σας μέσο ή μόνον εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις. Καθημερινά θα σας ενημερώνουμε για τις θέσεις του/των Λεωφορείου/ων.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ …: Μέχρι και την Παρασκευή 17.11.17 το μεσημέρι 14:01! όποιος για τον οποιοδήποτε λόγο μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ότι κάτι προέκυψε και δεν μπορεί να έρθει, δεν θα χρεωθεί.

Εάν όμως χωρίς να μας ενημερώσετε έγκαιρα  (μέχρι και την Παρασκευή 17.11.17 το μεσημέρι 14:01) δεν έρθετε, τότε ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΠΟΣΟ του Λεωφορείου.

Θα είναι άδικο το τελικό ποσό για το Λεωφορείο να το διαιρέσουμε μόνο με όσους ταξίδεψαν και να υπάρχουν άδειες θέσεις , οι δικές σας, τις οποίες δεν καλύψαμε επειδή δεν μας ειδοποιήσατε.   Όπως θα είναι «άτοπο» οικογένειες που θα ήθελαν να έρθουν με το Λεωφορείο να τους πουμε “δεν υπάρχουν θέσεις” και στο τέλος να αποδειχθεί ότι υπήρχαν θέσεις από ακυρώσεις αλλά δεν το γνωρίζαμε!

Η μέχρι τώρα συνέπεια των γονέων και κηδεμόνων του συλλόγου δεν μας επιτρέπει να αμφιβάλουμε ότι και τώρα τα πάντα θα κυλίσουν ομαλά. Απλά εμείς το τονίζουμε για να είμαστε σωστοί.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ:  Όπως πάντα σε εκδηλώσεις – εκδρομές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  μόνον εφόσον η ΕΜΥ «το απαγορεύει» ακυρώνουμε εκδρομή.

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ

Την Παρασκευή το μεσημέρι που θα ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες, θα περάσουμε και το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ. Να υπολογίζετε ότι το Λεωφορείο θα βρίσκεται στο παρκινγκ του Καυτανζογλείου (που είναι μπροστά από το κυλικείο) από τις 07:30, η αναχώρηση γίνεται στις 08:01 με εντολή του Αρχηγού της αποστολής. Λεπτομέρειες στο επόμενο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ.

 ΒΕΛΒΕΝΤΟ 2017-ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

print

Written by