ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19.11.2017 – Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

Άνθρωποι αγνοί, φίλαθλοι, λάτρεις του Κλασικού Αθλητισμού κρατούν ψηλά τη σημαία της προσφοράς της ανιδιοτέλειας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μία παρέα από «ξεχωριστούς ανθρώπους του Στίβου» που τους ενώνει η απύθμενη αγάπη τους για τον Κλασικό αθλητισμό, αγάπη που φτάνει στα όρια της «λατρείας», βάλθηκε να μας τρελάνει.

(Στις φωτογραφίες: ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΣΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Α., ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΓΑΚΗΣ).

Γνώστες της ιστορίας του Κλασικού αθλητισμού και λειτουργοί της  Δημοσιογραφίας, με συνδετικό κρίκο την ανιδιοτελή τους αγάπη για τον αθλητισμό, βάλθηκαν να Τιμούν την μνήμη των «ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» και να  κάνουν γνωστά στο ευρύ κοινό τα όσα οι τιμώμενοι … ποτέ δεν ζήτησαν.

Βάλθηκαν να μην αφήσουν ίχνος προσφοράς στην αθλούμενη νεολαία που να μην την αναδείξουν.

Έχουν βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, ως προς την απόδοση Τιμών σε όσους προσέφεραν μέσα από τον Κλασικό Αθλητισμό, που η κάθε τους παρουσίαση αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του κλασικού αθλητισμού της χώρας μας.

Τίμησαν πολλούς και υπέροχους ανθρώπους που έγραψαν την ιστορία του στίβου στον αιώνα που μας πέρασε.

O ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ

Ο θάνατος του Ρήγα Ευσταθιάδη στις 18.9.2017 άναψε το πράσινο στην ομάδα των «ξεχωριστών του Στίβου». «Τρίβουν τα χέρια τους»!!! έχουν τόσα να πουν για τον Αγαπημένο “Ρήγα” της γενιάς τους αλλά και ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχουν τόσα να φανερώσουν κυρίως για το ποιόν του Άνδρα, που … δεν κρατιούνται.

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19.11.17 ώρα 18:30 στην Αθήνα. (Το ακριβές σημείο … βλέπε πρόσκληση).

Συντελεστές  της «προς Τιμήν εκδήλωσης» είναι οι:
Κώστας Κατσιγιάννης, Άρης Καραγιώργος, Αλέκος Φωτακίδης, Γιώργος Μαρσέλος (πρόεδρο ΟΕΒΑΣ), Πέτρος Λινάρδος (Επί Τιμή πρόεδρος ΠΣΑΤ, Μουρατίδης Νίκος (Επί Τιμή Μέλος ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Δικηγόρος, στατιστικολόγος).

Πάλι μας βάζουν δύσκολα οι φίλοι μας των Αθηνών, αφού θέλαμε σαν τρελοί να παραστούμε στην εκδήλωση αλλά την Κυριακή στις 19 Νοεμβρίου έχουμε προγραμματίσει την εκδρομή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Βελβεντό!!! Ίδωμεν…

Θα ακολουθήσει επανάληψη της παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη με προτεινόμενη ημερομηνία την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με την ΠΙΤΑ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by