ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 17 – ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ -ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Συνεχίστηκαν εχθές και σήμερα (28 και 29.11.17) οι προγραμματισμένες ημερίδες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Στην χθεσινή ημερίδα των προχωρημένων … «σουβλάκια έφαγαν» με το σπαθί τους οι:  Καμόλλι Ματέο (3,90), και Τριανταφύλλου Αθανάσιος (3.60). Ο Θεοφάνης πέρασε 4.70 και 4.80 είχε ψηλά άλματα στο 4.90 αλλά ο πήχης … δεν του έκανε τη χάρη (ορειβασία μου ήθελες κούκλε)! Οι άλλοι μείνανε με μυρουδιά από σουβλάκι! (Γιάννη, πες αλεύρι … Ο Θανάσης σε γυρεύει, Γατάκι)! Τί ήθελες και τον κέρδιζες στην προηγούμενη ημερίδα (που δεν είχε σουβλάκια) … τον τσάτισες και άντε τώρα να τον σταματήσεις! Όσο για τη Μαρία (03) έκανες βήματα αλλά θέλει και άλλα κούκλα! Περιμένω τα δικά σου βήματα για … να συναντηθούμε αχώνευτη! Να σε δω στην ημερίδα της Δευτέρας …

Στην Ημερίδα των Αρχαρίων με βοήθεια (με το Σπαστό Κοντάρι) εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή είχαμε και μερικές πολύ καλές προσπάθειες. Ενώ πολλά παιδιά δείχνουν ότι μπορούν, λίγα δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια της κίνησης που θα φέρει τον έλεγχο στο άλμα και «το γύρισμα» στο πέρασμα του πήχη. Αχώνευτα! Δίνουμε έμφαση στο ρυθμό της κίνησης και μετά θα έρθουν και όλα τα άλλα…

Τον αγώνα κέρδισε η Βεατρίκη-Καλυψώ Ντούγκου με 2,35 όσο πήδησε και η Μελίνα Σπήλιου αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια! Στην Τρίτη θέση ο Αβραάμ Γεωργιάδης με 2.25 ενώ πολύ κοντά στα μετάλλια βρέθηκαν οι Καλλιά Θωμαΐς και Καφαντάρης Παύλος (με 2.10).  Η αλήθεια είναι ότι από την 4η θέση μέχρι και την 10η όλοι οι αθλητές πέρασαν το 2,10 και η κατάταξη παίχτηκε στις χαμένες προσπάθειες.

Σε γενικές γραμμές όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το άλμα επί κοντώ. Μπράβο σε όσους τόλμησαν να δοκιμάσουν και συγχαρητήρια σε όσους έκαναν ατομικό ρεκόρ. Στους νικητές αλλά και σε όλους συνιστώ να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπία, που θα σας επιτρέψει να στηριχτείτε στο κοντάρι για να γυρίσετε και να περάσετε τον πήχη με την κοιλιά, που είναι και το ζητούμενο. Με προσοχή και προσπάθεια ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Οι φωτογραφίες από τη σημερινή απονομή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Γραμματέα των αγώνων κ. Καφαντάρη Στέφανο, που ήταν άψογος στο πινάκιο και τα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν στην ημερίδα και στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών μας.

15 ,16, 28, 29-11-2017 αποτ. Εσωτ Ημερ. κοντώ Α Σ ΡΗΓΑΣ

print

Written by