ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Άλλος ένας μήνας Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  κύλισε με σημαντικά πράγματα να συμβαίνουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ο μήνας αυτός ήταν τόσο γεμάτος με εκδρομές, αγώνες, BBQ, ταβέρνες, ειδικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, πρωταθλήματα, ημερίδες,  … που ακόμη και σε εμάς φαντάζει ολόκληρη χρονιά.
Ας αφήσουμε όμως το δικό μας «παράθυρο» και ας παρακολουθήσουμε τον μήνα από «το παράθυρο» των συμμετεχόντων στο μηνιαίο παιχνίδι του «point System»  και των «Παρουσιών».
Ένας μήνας ολόκληρος, προσπαθώντας να βγάλει το κάθε παιδί τον καλύτερό του εαυτό όχι μόνο σε αγωνιστική προσπάθεια αλλά και σε προσοχή και έμπρακτη εφαρμογή των κανόνων του «ευ αγωνίζεσθαι» που τους μαθαίνουν οι προπονητές τους.

Όλοι τα πήγαν περίφημα αφού μπήκαν στο παιχνίδι και η καθημερινή τους παρουσία στις προπονήσεις απέκτησε νόημα και ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Σε κάθε προπόνηση συνειδητά ο καθένας προσπαθεί. Προσπαθεί από το να τιθασεύσει τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό του για αταξία «ο ανταρτάκος» μέχρι να γίνει καλύτερος και πιο προσεκτικός και να αρπάξει την κάθε ευκαιρία  που θα παρουσιαστεί για «αυτοκολλητάκια» ο κάπως αδιάφορος (μέχρι πριν από λίγο).

Είναι φυσικό στους καλούς κάποιοι να ήταν πιο τυχεροί πιο γρήγοροι πιο προσεκτικοί και αυτοί οι κάποιοι βρέθηκαν στις προνομιούχες θέσεις για Διπλώματα και βραβεία.

Συγχαίρουμε όλους όσους προσπάθησαν και επαινούμε τους νικητές του Νοεμβρίου.

Συνιστούμε σε όλα τα παιδιά, τους σημερινούς νικητές αλλά και όσους προσπάθησαν να συγκεντρωθούν και τον άλλο μήνα να είναι καλύτεροι. Είναι τόσο ανοιχτό το παιχνίδι του Point System του συλλόγου που ο καθένας μπορεί να είναι ο νικητής, δεν έχει παρά να γίνεται ελάχιστα καλύτερος από ότι ήταν την προηγούμενη μέρα. Ε! όλοι το μπορούμε αρκεί να το θελήσουμε.

ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ “Point System” και των «Παρουσιών» θα τους  βρείτε στις διπλανές φωτογραφίες.

ΟΙ φωτογραφίες από τα 5 γκρουπ των Ακαδημιών και του Φυτωρίου που το καθένα προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει ακόμη και στη πόζα για τη φωτογράφιση!

Μπράβο παιδιά! Μπράβο κυρίες προπονήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ! Μπράβο γονείς και κηδεμόνες που έχετε τέτοια παιδιά … (για να μην έχουμε κανέναν παραπονεμένο)!

print

Written by