ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αγώνες άλματος επί κοντώ θα διεξαχθούν για Δεύτερη εβδομάδα με συμμετέχοντες τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Συνεχίζουμε τις ημερίδες στο άλμα επί κοντώ για να δώσουμε ένα αγωνιστικό  ερέθισμα στους επικοντιστές του συλλόγου αλλά και για να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες οι μικρότεροι. Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν βραβεία «έκπληξη»! με τους νικητές να δικαιούνται τα βραβεία ανάλογα με την επίδοση…

1η ημέρα : Τρίτη 12 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 18:45 (αρχικό ύψος 2.20, με πήχη.)

2η ημέρα: Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 19:45 (αρχικό ύψος 1.50 μέχρι και 1.90 με λάστιχο και μετά με πήχη.)

3η ημέρα: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 19:45 για νέους αθλητές (2007 και μεγαλύτεροι) με «ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ». (Αρχικό και διαδοχικά ύψη: 1.50, 1.70, 1.90, 2.10 και στη συνέχεια +10 εκ.).

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές.
Επίσης  θα βραβευτούν και οι 3 καλύτεροι «ως προς την τεχνική του άλματος» {τρέξιμο στις μύτες, πάτημα όλο το πέλμα στην απογείωση,  (γύρισμα επάνω στον πήχη) πέρασμα με την κοιλιά προς τον πήχη και προσγείωση σε δύο πόδια και βαρελάκι πίσω».

Σημ. 1:  Στους αγώνες θα επιτραπεί η είσοδος των γονέων για συμπαράσταση από την ώρα έναρξης των αγώνων και μετά. (Όχι καφέδες στην αίθουσα)!

 

ΡΟΥΧΑ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Υπενθυμίζω ότι αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή είναι οι τελευταίες ημέρες για να φέρετε, όσοι θέλετε, τα ρούχα που ξεχωρίσατε για τους άπορους συνανθρώπους μας. Εφόσον έχετε προγραμματίσει να φέρετε ρούχα, σημειώστε το να μην το ξεχάσετε.
Από την Δευτέρα θα φροντίσουμε να τα παραδώσουμε εκεί που θα αποφασίσει η ορισθείσα επιτροπή των Γονέων και κηδεμόνων.
Ευχαριστούμε τους Γονείς-κηδεμόνες που βοήθησαν στην παραλαβή και την τακτοποίηση των ρούχων, τόσο τη Δευτέρα όσο και σήμερα (Τετάρτη).
Είμαστε σίγουροι ότι και την Παρασκευή δε θα μείνουμε χωρίς εθελοντές. Την Πέμπτη τα βολεύουμε έρχονται σχετικά λίγα παιδιά για προπόνηση.
Όλους εσάς, που είσαστε κοντά και με τον τρόπο σας βοηθάτε … Σας ευχαριστούμε.

print

Written by