ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.17 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ & ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗΣ

Η σημερινή προπόνηση περιλαμβάνει αρκετές «παράπλευρες δραστηριότητες»:

Κανονική προπόνηση για τα γκρουπ των μικρών, προπόνηση και τεστ σε δρόμο ταχύτητας (60μ. ΟΛΟΙ, από όρθιοι, χρονόμετρο με το πρώτο πάτημα)  για τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά γκρουπ,  ημερίδα άλματος επί κοντώ αρχαρίων και νέων αθλητών και το κυριότερο μέρος της βραδιάς «το ψήσιμο του κάστανου».

Γονείς και κηδεμόνες, γνωρίζουμε ότι είστε πολλοί που -και θέλετε αλλά και μπορείτε- να βοηθήσετε ώστε το πρόγραμμα να κυλίσει ομαλά και χωρίς περικοπές.

Θα χρειαστούμε τη βοήθεια μερικών γονέων-κηδεμόνων κυρίως για το πρώτο γκρουπ των παιδιών (αυτό που ξεκινάει στις 17:30 και τελειώνουν λίγο πριν τις 19:00).

  • ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ: (30-40 παιδιά)
    Οι προπονητές θα ετοιμάσουν τα της φωτιάς (τη μικρή ψησταριά μόνο) κάπου στις 17:30 στην είσοδο του Κ-3. (Όσοι είναι βοηθούν στο κουβάλημα, τραπέζι μερικές καρέκλες, ψησταριές, κάρβουνα κλπ.) από το γραφείο στην είσοδο του Κ-3.
    Στις 17:45 θα ανάψει η φωτιά. Τα κάστανα για την πρώτη φουρνιά να είναι για 30-40 παιδιά συν τους γονείς.
    Επίσης θα πρέπει να χαράξουμε τα καστανά, χρειάζονται χέρια και μαχαίρια.
    Εφόσον βρεθούν δύο τρεις γονείς για να ετοιμάσουν την πρώτη φουρνιά, οι προπονητές θα φύγουν για να συνεχίσουν την προπόνηση.
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΥΡΝΙΑ: (100-120 παιδιά συν τους γονείς)
    Το ίδιο θα συμβεί και για τη Δεύτερη φουρνιά. Τώρα (19:10) θα ανάψει και η μεγάλη ψησταριά. Θέλουμε να έχουμε ψημένα κάστανα από τις 20:15 που τελειώνουν τα πολύ μικρά μέχρι και 20:50 που θα τελειώσουν όλοι.

ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΑΡΕΑ ΟΣΩΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
Θα υπάρχει ένα ποτήρι κρασί για να περνάει η ώρα σας, με μεζέ τα πρώτα κάστανα … για να δείτε αν ψήθηκαν καλά». Διαθέτουμε μπρούσκο, αν κάποιος έχει κανένα καλό κρασί που «πάει με τα κάστανα»… ας το φέρει να το δοκιμάσουμε!!!

Μπαμπάδες, Μαμάδες, παππούδες … πλησιάστε τους γονείς που ψήνουν (για όλα τα παιδιά) και έστω κάντε τους παρέα, να μη βρίσκονται μόνοι τους (μη μας τα φάνε όλα –προσοχή στον ψηλό…!).
Στο κάτω κάτω οι γονείς που ψήνουν, ψήνουν και για το δικό σας παιδί. Η εκδήλωση είναι όλων μας κανένας δεν είναι το αφεντικό κανένας δεν είναι απλά καλεσμένος, συμμετέχουμε όλοι με στόχο «να χαρούν τα παιδιά» και να περάσει ευχάριστα ο χρόνος των συνοδών, που περιμένουν να πάρουν τα παιδιά μετά την προπόνηση.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Στις 19:30 ξεκινάει στην αίθουσα ημερίδα άλματος επί κοντώ, όσοι θέλετε ελάτε νε την παρακολουθήσετε, τα παιδιά το χαίρονται … και οι προπονητές. Όποιος θέλει βοηθάει και στη γραμματεία του αγώνα.
Είμαι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί να εγκλωβιστούν οι προπονητές αλλά ο κανόνας λέει: «με πολλούς δούλεψε και με λίγους φάε» (και όχι ψηλούς, προσθέτω εγώ)!-

print

Written by