«ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ» ΗΡΘΕ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2017

Ακόμη μία χρονιά η Γιορτή των Χριστουγέννων θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μικρών (κυρίως) αλλά και μεγάλων. Η όλη διαδικασία με τις όποιες προετοιμασίες είχε ως στόχο να χαρούν τα παιδιά, μέσα από τα παιδιά να χαρούν οι γονείς και κηδεμόνες και με τραγούδια, ποιήματα και θεατρικά σκετς, να ζήσουμε όλοι  το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το ζήσαμε το χαρήκαμε και «πιάσαμε» το μυαλό μας -στο δρόμο για το σπίτι-  να επιλέγει τις πιο αντιπροσωπευτικές εικόνες και να τις προβάλει τρισδιάστατα μπροστά μας.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ… ΑΨΟΓΗ: συντονισμένη -μέχρις ενός σημείου- αλλά όπως και σε κάθε σοβαρή εκδήλωση τα βάρη να πέφτουν στους έχοντες τις ιδέες… έτσι δε γίνεται και στον «έξω κόσμο»! Η εκδήλωσή μας έγινε αιτία να καθαριστεί και πάλι η αίθουσα, η οποία παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται τα τελευταία χρόνια, στολίστηκε έβαλε τα καλά της και χάρηκε και αυτή μαζί με τα παιδιά και τους μεγάλους.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ… ΙΔΑΝΙΚΗ: Φορτωμένα τα παιδιά με τα δωράκια τους και γονείς και παιδιά με τις σακούλες με τα τρόφιμα στα χέρια, πέρασαν στην αίθουσα και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Το ακροατήριο από δύο τριών μηνών κουκλάκια μέχρι και… παππούδες που όμως περνιούνται άνετα για μπαμπάδες για να μην αναφερθώ σε γιαγιάδες που συνεχώς τις πενούμε για τις μαμάδες των παιδιών!!! Εκτός από τους (3) δικαιολογημένους απόντες τα υπόλοιπα 7 μέλη του Δ.Σ. ήταν παρόντα με τον Αντιπρόεδρο κ. Κούτρα Ιωάννη να καλωσορίζει τους γονείς και τους κηδεμόνες.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ … ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ – ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ: Με τον καλύτερο τρόπο καλύφτηκε το νευραλγικό κομμάτι του συντονισμού της εκδήλωσης και της παρουσίασης των … καλλιτεχνών. Αχτύπητο το δίδυμο Δήμητρας και Απόστολου.
Μπράβο «παιδιά» τα πήγατε περίφημα … σας κάνω δώρο (από 100)… τυχεροί!

ΧΟΡΩΔΙΕΣ… ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ: Όλα τα παιδιά ακόμη και όσα δεν ξέρουν την αλφαβήτα με ένα χαρτί στο χέρι «διάβαζαν» και τραγουδούσαν συνοδευόμενα από τα πάμπολλα μουσικά όργανα! Κιθάρες, Ακορντεόν, και ξανά κιθάρες από παιδιά και από τις προπονήτριες δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Εύγε!

ΔΡΩΜΕΝΑ … ΜΕ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ: Τραγούδια, ποιήματα, σκετς … όλα προσεγμένα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλα αυτά μέσα σε μερικές προπονήσεις με ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας και –επιστράτευση- συγγενών και φίλων!
Ένα Ευχαριστώ,  είναι αρκετό για «τους αχώνευτους» ότι παραπάνω θα τους έκανε να δυσανασχετήσουν.

 

 

 

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ … ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ. Το σενάριο ήθελε το κάτι διαφορετικό. Ο Αι Βασίλης είχε ατύχημα, αναποδογύρισε το έλκηθρο και η σακούλα με τα δώρα βρίσκονταν σκαλωμένη κάπου ψηλά! Ο μόνος τρόπος να τα φτάσουμε με «Αναρρίχηση επί κάλω»!
Τα κατάφερε ο Αι Βασίλης και έτσι τα παιδιά μπόρεσαν να πάρουν τα δώρα τους που ομολογουμένως τα καταχάρηκαν.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2018 … ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ: Μελετώντας τις 32 σελίδες του ημερολογίου μια ενδιαφέρουσα  ιστορία ξετυλίγεται στα μάτια του μελετητή. Στις εμπρός σελίδες βρίσκονται τα λαμπερά πρόσωπα των αθλητών του συλλόγου ενώ στις πίσω σελίδες ξετυλίγεται όλη η δραστηριότητα του συλλόγου αλλά και φαίνεται η φιλοσοφία των ανθρώπων που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του.
[Γονείς και κηδεμόνες, βοηθήστε το σύλλογο να στέκεται οικονομικά “στα πόδια του”, πάρτε από (2) δύο ημερολόγια (δώστε και ένα στον παππού ή …). Εάν σε κάθε εκδήλωση εκδρομές (τα 26 ευρώ …), κάστανα, ημερολόγια,  ο σύλλογος «μπαίνει μέσα» σίγουρα οι δυνατότητές του για πρωτοβουλίες θα περιοριστούν}!

ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ … ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ: Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όσους αφιέρωσαν μερικά λεπτά από το χρόνο τους και πρόσφεραν «χέρι βοήθειας» προς όλους τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας μέσα από τα τρόφιμα που προσέφεραν. Με την επιστασία της ορισθείσης επιτροπής για τη διαχείριση των συγκεντρωθέντων  τροφίμων τα τρόφιμα θα πάρουν το δρόμο τους για να χρησιμοποιηθούν στα συσσίτια ή στα δέματα για τις έχουσες ανάγκη οικογένειες ακόμη και για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.  Για να μην τα ξαναγράφω σας παραπέμπω στο σχετικό άρθρο. Όσα παιδιά ανήκουν στα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα (αλλά και μερικά παιδιά από τα μεγαλύτερα των Ακαδημιών …) μπορούν να προσέρχονται για «σοβαρή» προπόνηση τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ. 

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ θα γίνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21 Ιανουαρίου από τις  18:00 στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου, δίπλα στο Καυτανζόγλειο.
Δημιουργήστε χώρο στο πρόγραμμά σας για να είστε παρόντες στην εκδήλωση το επιθυμούμε και θα το θεωρήσουμε ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

print

Written by