Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ – ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού ο χιονάνθρωπος επικοντιστής Της κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη, που χρόνια τώρα ομορφαίνει την αίθουσα του άλματος επί κοντώ (αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ) στο Καυτανζόγλειο έχει πέραση, με αυτόν σκοπεύουμε να υποδεχτούμε και εμείς τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2018

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπήκε στη διοργάνωση αγώνων από το 2009. Διοργανώσαμε ΤΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ ΤΟ 2009, ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ από το 2010 και για 7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ μέχρι και το 2016, ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ το 2017.
Το Δ.Σ., οι προπονητές και γενικώς «οι άνθρωποι» του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τους αγώνες, αφού γινόντουσαν για να τιμήσουμε ΑΝΔΡΕΣ που προσέφεραν στον αθλητισμό.
Κατά γενική ομολογία οι αγώνες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με επίκεντρο ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ  αφού τα διοργανώσαμε για 7 συνεχόμενα χρόνια, έγιναν «ΘΕΣΜΟΣ» που παραπέμπει σε σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Ζητήσαμε και φέτος να διοργανώσουμε αγώνες «ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2018» (αιτηση εγκρισης ΡΗΓΕΙΑ 2018).  Φέτος έχουμε και ιδιαίτερο λόγο να επιθυμούμε την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία των αγώνων αφού πριν από λίγους μήνες «μας άφησε» ο άνθρωπος που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε το σύλλογο Ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ και που στη μνήμη του αφιερώνουμε τους αγώνες.

Δε θα σας κουράσω … περνάω στο ψαχνό.

Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤΡΑΕΙ;
ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2018 (στην πρώτη ανακοίνωση) δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα των περιφερειακών αγώνων του ΣΕΓΑΣ!
Ερώτηση προς τον κ. Χρυσοστομίδη (μέλος της επιτροπής Ανάπτυξης και μέχρι πριν από λίγο Τ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), προς την οποία έγινε το έγγραφο για τη  διοργάνωση των αγώνων!

Γιατί δεν συμπεριλάβατε ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2018 στο περιφερειακό καλεντάρι;
Αποφασίσαμε τους αγώνες που γίνονται για πρώτη χρονιά να μην τους συμπεριλάβουμε. Θα περιμένουμε να δούμε τι αγώνες θα γίνουν και του χρόνου βλέπουμε.
– Μα εμείς κάνουμε τόσα χρόνια αγώνες: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ, ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, ΡΗΓΕΙΑ 2017 και έχετε εικόνα του τι αγώνες κάνουμε, φέτος τους ονομάζουμε «ΡΗΓΕΙΑ 2018 γιατί πρέπει να περάσουμε ξανά “από εξετάσεις”; Αν του χρόνου τους ονομάσουμε «χ» πάλι για πρώτη χρονιά θα κάνουμε αγώνες;
Από την άλλη, πέρυσι δώσατε σε σύλλογο δύο μηνών «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ», που δεν είχαν ξανακάνει αγώνες , που στηριχτήκατε ότι θα κάνουν σοβαρούς αγώνες;
Μα ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ … ήταν ΘΕΣΜΟΣ!
– Ποιός έκανε «ΘΕΣΜΟ» ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ; Ποιός διοργάνωνε για 7 χρόνια τους αγώνες; δεν τον έκανε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

“Σοβαρός” συνάδελφος εξ Αθηνών μας συμβουλεύει να κάνουμε έγγραφο προς τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.

Το κάνουμε:  ΡΗΓΕΙΑ 18 ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΠΕΡΙΦ. ΑΓΩΝΩΝ προεδρο

Σήμερα διαβάζουμε το ανανεωμένο περιφερειακό καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ 2018 για τις  3 Ιουνίου, όπως το ζητήσαμε.


ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ

Κατά τα άλλα υπάρχουν ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ (Επιτελικοί όπως ονομάζονται, όπως ο κ. Χρυσοστομίδης) που στηρίζουν τον αθλητισμό και τους συλλόγους που προσπαθούν και προσφέρουν!
Χρήστο (δημοσίως το γράφω γιατί με τις πράξεις σου το έχεις επιβεβαιώσει), τί είναι αυτό που δεν σου αρέσει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τον πολεμάς με το γάντι; Τουλάχιστον πέστο και σε μας να το ξέρουμε … τους “άλλους” τους ξέρουμε και τους κρατάμε σε απόσταση.

Και κάποιος άλλος επιτελικός του ΣΕΓΑΣ και κουμπάρος σου, έκανε στα περσινά ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ την παρακάτω δήλωση (από σένα πήρε την ορολογία);

– ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ έχουν γίνει ΘΕΣΜΟΣ εδώ και χρόνια «από διάφορους συλλόγους της Θεσσαλονίκης»!
–  Α
ς μην τον χαρακτηρίσω!
‘Οταν ο μόνος σύλλογος, που ξεκίνησε ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (με το θάνατο του ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ) και για 7 χρόνια συνεχώς τα διοργάνωνε,  ήταν ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Με Τιμή
Κατσίκας Φώτιος

print

Written by