ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.1.18

Ανακοινώνεται ότι οι επιλεγέντες αθλητές ή και όσοι θα προταθούν στη συνέχεια από τους προπονητές τους, ξεκινούν τις “ειδικές ασκήσεις” για το άλμα επί κοντώ από τη Δευτέρα 29.1.18.
Σημείο συνάντησης η αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (στις 18:00 ερχόμαστε και 18:05 ξεκινάει το ζέσταμα, ας φροντίσουμε να είμαστε στην ώρα μας).
Την πρώτη εβδομάδα θα καθορίσουμε τις ημέρες (Δευτέρα- Τετάρτη – Παρασκευή) τις οποίες θα μπορούν να έρχονται οι επιλεγέντες από τις 18:00. Θα κάνουν ειδικές ασκήσεις με τον κ. Κατσίκα, μέχρι να έρθουν τα γκρουπ στα οποία ανήκουν να κάνουν ζέσταμα και μετά θα ενσωματώνονται στο γκρουπ τους.
Δεν είναι απαραίτητο να έρχονται όλοι νωρίτερα και τις τρεις ημέρες. Ακόμη και μία ή δύο ημέρες αν μπορούν  θα είναι καλό, γιατί υπάρχουν πολλές ειδικές ασκήσεις (στα στρώματα, στους κρίκους, στο μονόζυγο, δίζυγο, σχοινιά, ασκήσεις με κοντάρι κ.α. ) τα οποία θα πρέπει να μάθουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι σχετικά νέοι αθλητές και δεν είχαν το χρόνο να μάθουν τις ειδικές ασκήσεις ρυθμού στο επί κοντώ.

ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ «ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ» ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με την ευκαιρία, ανακοινώνουμε ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ο Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ ‘93 προγραμματίζουν ξεχωριστές ημερίδες που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες για παιδιά από 2005 και μικρότερα που ειδικεύονται στο επί κοντώ. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για μια αξιοπρεπή εκπροσώπηση.

Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΟΥ
Ευχαριστούμε την Χριστίνα Μουρουδέλη και τη Θωμαή Καλλιά διότι φροντίζουν και για τα κοντάρια τους. Να φανταστείτε, τόσο πολύ δυνάμωσαν που σκοπεύουν στον επόμενο αγώνα στο επί κοντώ να χρησιμοποιήσουν τα «καλαμάκια» από τα σουβλάκια που έφαγαν στον ανώμαλο! Με τέτοια κοντάρια η επιτυχία μας είναι σίγουρη!

print

Written by