ΟΤΑΝ ΟΙ «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Ο Αθλητισμός και ιδιαίτερα ο Στίβος διδάσκει.
Το πρώτο που πρέπει μάθει το παιδί που θα ασχοληθεί με το στίβο είναι η τήρηση κάποιων κανόνων (δυστυχώς δεν το τηρούν όλοι).
Χωρίς να σέβεσαι τους κανόνες … «δεν σε παίζουμε» είπαμε σε ένα 6-χρονο όταν θέλησε να μπει στην παρέα των παιδιών του συλλόγου μας για προπόνηση, με τον «αέρα» που είχε από το σπίτι!

Δύο παρατηρήσεις για τους υπεύθυνους του Περιφερειακού πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου:
1.  Αφού στην προκήρυξη τονίζετε και μάλιστα το έχετε και με κόκκινο ότι:

“Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ
Κανένας αθλητής –τρια γεννημένος-νη από το 2006 και μεγαλύτερος-ρη δεν θα αγωνιστεί αν δεν είναι κάτοχος αθλητικού δελτίου  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (με έγκυρη θεώρηση ιατρού) μέχρι την ημέρα δήλωσης συμμετοχής. Τονίζεται ότι αθλητές-τριες με υπό έκδοση δελτίο στην ομοσπονδία δεν μπορούν να  αγωνιστούν.”

Γιατί οι αθλητές συγκεκριμένων (2) συλλόγων! (μπορείτε να τους δείτε στα αποτελέσματα) αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν το δελτίο στα χέρια τους γράφοντας αντί για τον αριθμό του Δελτίου το [ΥΕ] (Υπό Εκδοση) ή (ΣΕΓΑΣ);

Όλοι οι άλλοι σύλλογοι, που τηρήσαμε την προκήρυξη και δεν αφήσαμε τα παιδιά να αγωνιστούν, τί θα τα πούμε;
Τί θα πούμε στους γονείς τους;
Τί θα πούμε στους γονείς αθλητή μας (Αλεπλιώτη) που ήρθε για να αγωνιστεί και επειδή δεν είχε το δελτίο στα χέρια του δεν τον δηλώσαμε, για να τηρήσουμε την προκήρυξη;

2.   Παρατήρηση 2η.  Καλά σε ένα περιφερειακό πρωτάθλημα με 80 παιδιά καταφέρατε να μην έχετε αποτελέσματα! και μας γράφετε … συμμετείχαν  77 αθλήτριες!

Αυτά μόνο στον ΣΕΓΑΣ συμβαίνουν (βέβαια όχι σε όλες τις ΕΑΣ)! και όμως … κανένας δεν κουνιέται από τη θέση του για 20 χρόνια!!!
Κατά τα άλλα “όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη”!!!
Καλή σας ημέρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ

print

Written by