ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 3.2.18 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε τρείς δόσεις έγινε το επί κοντώ στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ του Καυτανζογλείου.

ΣΤΙΣ 15:00 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΚ/Α.
Τα αποτελέσματα των Γυναικών δεν τα γνωρίζουμε γιατί τα πινάκια έφυγαν νωρίς από το στάδιο, τα πήραν οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ. (ΟΙ αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ επέτυχαν: Η Δήμητρα Σολομωνίδου 3.20 και η Μαρία Μαρκοπούλου 2.70).
Ζητούμε συγνώμη από τα κορίτσια των άλλων συλλόγων, αλλά όταν πήγαμε να βγάλουμε Φώτο του πινακίου για να έχουμε τα αποτελέσματα, τα είχαν ήδη πάρει.

ΣΤΙΣ 17:30 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ (Α-Π)  ΚΑΙ ΠΠ/Α ΜΑΖΙ.
Από τους Άνδρες ξεχώρισαν οι Ρίζος Ιωάννης (ΑΣ ΑΡΗΣ) με 5.05 (ΝΑΡ), ο Μπέλος Θεοφάνης (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) με 5.00 και πολύ καλός ήταν και ο Γιώργος Τριανταφύλλου (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) με 4.70 που επανέρχεται…

 

Από τους ΠΠ/Α ξεχώρισαν ο Τριανταφύλλου Αθανάσιος (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) με 4.10 (που ισοφάρισε το Ατομικό του ρεκόρ και κέρδισε το πρώτο στοίχημα από τον αδελφό του!), ο  Ντούρος Ιωάννης (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) με 3.90 (20 εκ. ρεκόρ) και ο Μαρκόπουλος Βασίλειος (Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93) με 3.70.

OLA TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3.2.18

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ  ΠΠ-ΠΚ/Β ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στις 19:30 ξεκίνησαν οι ΠΠ/ΠΚ-Β ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όπου αγωνίστηκαν 13 αθλητές και αθλήτριες.
Τα αποτελέσματα των (Α-Π), των (ΠΠ/Α) της επίσημης ημερίδας  καθώς και τα αποτελέσματα της Εσωτερικής ημερίδας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αποτελέσματα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ -επί-κοντώ ΠΠ-ΠΚ_Β -3.2.18-Θεσσαλονίκη

Τα αποτελέσματα τα βρήκαμε στο Stivoz.gr και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναφέρουμε την πηγή μας. Κάναμε και μερικές διορθώσεις π.χ. η Μαρκοπούλου είναι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όχι του ΑΣ ΑΡΗΣ, το έτος γέννησης της Βασιλειάδου είναι 2003 και όχι 2002 …).

Ερώτηση. Γιατί αφού τα αποτελέσματα ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη δεν κοινοποιούνται και στους συλλόγους της Θεσσαλονίκης και πρέπει να τα βρίσκουμε μέσω … Αθηνών;

print

Written by