Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ 6.51 ΚΑΙ 6.47 ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ

Το δρόμο του βρήκε –αγωνιστικά- ο Δημήτρης Μουρουδέλης μετά από τον τραυματισμό του που τον άφησε για δύο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης.  6.51 πήδησε στην πρώτη ημερίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο άλμα σε μήκος  και 6.47 στη 2η ημερίδα εχθές 3.2.18.
Με το δίκιο του ο Δημήτρης να είναι ενθουσιασμένος και να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μέσα από αυτό το μικρό σχόλιο για τις επιδόσεις του Δημήτρη, θα θέλαμε να του ζητήσουμε συγνώμη και δημοσίως γιατί με την ψυχρή λογική των επιδόσεων ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος, η απάντησή μας ότι «θα συζητήσουμε  για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα», φάνηκε σαν να μην “εκτιμάται” η όποια του επίδοση. Μπορεί να φάνηκε έτσι όμως ο λόγος δεν έχει να κάνει με την υπέροχη επίδοση του Δημήτρη, αλλά με την ισορροπία που θα πρέπει να υπάρχει όταν αποφασίζεται η μετακίνηση αθλητών για εκτός Θεσσαλονίκης αγώνες.

Η συζήτησε έγινε, η δήλωση του Δημήτρη στο Πανελλήνιο Κλειστού είναι γεγονός η κουβέντα με τον προπονητή του κ. Νίκο Βαλσαμίδη έγινε και είναι θέμα του τρόπου μετακίνησης του ενός ή και των δύο (αθλητή και προπονητή) για την Αθήνα. Αναμένουμε την απάντηση.

Η τήρηση της ισορροπίας έχει την προέκταση της …  και θα γίνει ερώτηση και σε άλλον αθλητή εάν επιθυμεί να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου αν και προπονητικά δεν είναι ακόμη έτοιμος!

Η ισορροπία είναι λεπτό και δύσκολο θέμα, που μερικές φορές κάποιοι την αγνοούν.

print

Written by