ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΣΑΛΚΙΤΖΙΔΟΥ – ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ επανέρχεται στην παρέα των επικοντιστών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με προσεχτικά και αβίαστα βήματα. Στις 18 Δεκεμβρίου υπεβλήθη σε επέμβαση και στα δύο γόνατα για να διορθωθεί κάποιο μικροπρόβλημα που την ταλαιπωρούσε. Τον Ιανουάριο εμφανίστηκε για ασκήσεις για το επάνω μέρος του σώματος. Τον Φεβρουάριο άρχισε σταδιακά να τρέχει  χαλαρά και προχθές δεν κρατιόταν έπιασε και κοντάρι. Σταδιακά και χωρίς βιασύνη η Μαρκέλλα θα επανέλθει στο αγαπημένο της αγώνισμα, στο οποίο διακρίθηκε το 2015 και η επιτυχία της σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα  της έδωσε το δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.  Στη συνάντηση ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ (Κ) στην Λευκωσία πέτυχε την 1η  νίκη με ατομικό ρεκόρ  3.70.
Ευχόμαστε στη Μαρκέλλα ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ και όλα τα άλλα θα έρθουν και μάλιστα με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

markella Theodoridou Kontari

Η ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΣΑΛΚΙΤΖΙΔΟΥ η επονομαζόμενη «ακρίδα», αφού διαθέτει ικανότητες  ξεχωριστές σε δρόμους και άλματα, πέρασε και αυτή μια περίοδο αποκατάστασης. Λόγω των δυνατών πατημάτων αφού διαθέτει ξεχωριστά προσόντα «άνοιξε λακκούβα στο έδαφος»!  όχι το σωστό είναι ότι  η  δυνατή συστολή του τετρακεφάλου μηριαίου μυός μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο κνημιαίο κύρτωμα της ΚΝΗΜΗΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΙΚΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ). Και η Σταματία συνέχισε να γυμνάζει το επάνω μέρος του σώματος χωρίς να λυγίζει καν τα γόνατα και σταδιακά επανέρχεται.

Με την προσθήκη των δύο παραπάνω αθλητριών δυναμώνει το γκρουπ των επικοντιστών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (μεγάλων και μικρών) και παράλληλα ανεβαίνει ο Μ.Ο. ομορφιάς στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ!

ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΧΩΝΕΥΤΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ

print

Written by