Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΡΑΒΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ

Τα όσα στραβά συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη τελευταία ,  έχουν κοινό παρανομαστή τους καβαλημένους που είναι και «παντογνώστες».

  1. Προγραμματίζουν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για τις 18:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας για τις 18:30, και στις 19:00 στον ίδιο χώρο ορίζουν να κόψουν την Πίτα και να βραβεύσουν τους αθλητές της ΕΑΣ. Τόσο σοβαρή συζήτηση θα επιτρέψουν να γίνει με τα πεπραγμένα του Δ.Σ.!
  2. Ζητάει αθλητικό σωματείο να κάνει Αγώνα -Ημερίδα- με την έγκριση της ΕΑΣ, πληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις (Κριτές, γιατρούς κλπ) … και η ΕΑΣ ανακοινώνει ότι δεν αναγνωρίζονται οι επιδόσεις!
    Μήπως ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ τελικά τις αναγνωρίζει, αφού και ο Γ.Γ.  κ. Σεβαστής χρησιμοποιεί τις επιδόσεις της ημερίδας του ΠΑΟΚ, σε απάντησή του σε συγκεκριμένη καταγγελία;
    Συνεννοηθείτε ρε παιδιά, ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ να μάθουμε και εμείς!
    Μπορούν οι σύλλογοι να διοργανώνουν αγώνες Ημερίδες και πώς αποκτάται η έγκριση από την ΕΑΣ;
    ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ κ. πρόεδρε, απλά για να ξέρουν τι να κάνουν οι σύλλογοι που θα θελήσουν να διοργανώσουν κάποια ημερίδα, ιδιαίτερα σε αγωνίσματα που είναι δύσκολα και δεν τα συναντάς σε πολλούς αγώνες.
  3. Ζητάει «εγγράφως»! Σωματείο (μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, με δικαίωμα ψήφου) αντίγραφο του Καταστατικού για να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του συλλόγου … και ο πρόεδρος δεν δίνει εντολή στη γραμματέα να το δώσει.
    (κ. Τομπούλη, “ακόμη γελούν”! στην Αθήνα όταν τους ρωτήσαμε, “τα σωματεία που απαρτίζουν  την Ένωσης Αθλητικών Σωματείων δικαιούνται να γνωρίζουν τι λέει το Καταστατικό τους”;

Σταματάω εδώ γιατί μέχρι αύριο θα μπορούσα να γράφω, σε αντίθεση με τους ανθρώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης που ποτέ δεν απαντούν εγγράφως ίσως γιατί τα “γραπτά μένουν”.

Με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης καταλήξαμε ότι οι «παντογνώστες» της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, μπερδεύουν τον ορισμό του “ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΓΩΝΑ”.

Ο ορισμός του  ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΓΩΝΑ απαντάται:

  1. Σε αγώνες για την επίτευξη των «διαφόρων» ορίων (για τα διασυλλογικά μέχρι και … τους Ολυμπιακούς).
  2. Στη συμμετοχή των αθλητών … για την απόκτηση του Δικαιώματος ψήφου των συλλόγων.
  3.  Στον αθλητικό Νόμο … για να δικαιούται αθλητής να γίνει μέλος συλλόγου …
  4. και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Σε κάθε Επίσημο Αγώνα, ανάλογα με την περίπτωση, υπάρχουν και περιορισμοί ή προϋποθέσεις που όμως είναι διαφορετικά για την κάθε περίπτωση.
Στα όσα προφορικά απαντούν οι εκάστοτε εκπρόσωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, χρησιμοποιούν επιχειρήματα από όπου θέλουν, και τα προσαρμόζουν σε λάθος καταστάσεις.
Μας λέει π.χ. ο κ. Χρυσοστομίδης ότι εδώ και 10 χρόνια Ημερίδες δεν υπάρχουν και ότι για να είναι ένας αγώνας ΕΠΙΣΗΜΟΣ πρέπει να είναι στο Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ! [Ψάξτε στα αποτελέσματα του ΣΕΓΑΣ εκατοντάδες επιδόσεις που μετρούν και αναφέρονται στα στατιστικά του ΣΕΓΑΣ (π.χ. στους καλύτερους για το έτος 2013 σελίδα 294, που έγιναν σε ημερίδες όπως  «Χ. ΤΖΟΒΑΡΑΣ 14.12.13», «Χ. ΜΟΥΜΚΑΣ 21.12.13», Ημερίδα 23.2.13,  κ.α.)

Θέλουμε απαντήσεις κύριοι.
Με το μην απαντάτε ποτέ υπεύθυνα, χαρακτηριστικό των παλαιών  επιτελικών του ΣΕΓΑΣ που τα ξέρουν ΟΛΑ, μπορεί να κάνετε το κομμάτι σας σε πανηγύρια και γιορτές την εκτίμηση όμως των φίλων του αθλητισμού έτσι δεν την κερδίζετε.

print

Written by