ΟΙ ΠΠ-ΠΚ/Β ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 17.2.18

Με στόχο την απόκτηση εμπειριών από επίσημους αγώνες, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συμμετάσχει στην ημερίδα που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ  στις Σέρρες το Σάββατο 17.2.2018.

Το οργανωτικό της μετάβασης:
Οι αθλητές θα μετακινηθούν με Ι.Χ. είτε των γονέων, είτε των μελών του Δ.Σ., είτε των προπονητών.

Προσοχή:  Η συμμετοχή έχει χαρακτήρα εκδρομής και απόκτησης εμπειριών για τους μικρούς μας αθλητές. Συμμετέχουν όσοι μπορούν και εφόσον το θέλουν. Εφόσον κάποιος γονέας δεν μπορεί να μετακινηθεί το Σάββατο, δεν έχει παρά να το δηλώσει στους προπονητές και ο σύλλογος θα φροντίσει για την μετακίνηση (μετάβαση και επιστροφή των «αθλητών»). Όσοι γονείς  επιθυμούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους μπορούν να το κάνουν, μπορούν δε -εφόσον το θέλουν- να πάρουν και το φίλο ή τη φίλη του παιδιού τους.

Παρακαλούνται όσοι γονείς μπορούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους να το δηλώσουν στον κ. Κατσίκα (μέσω των προπονητών των παιδιών τους, είτε με επαφή με τον ίδιο) ώστε να συντονιστούμε για την ματακίνηση.

Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα ήθελαν να αγωνιστούν με την προυπόθεση να έχουν ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ας ενημερώσουν τους προπονητές των παιδιών τους. (Τα τελευταία Δελτία που στείλαμε στον ΣΕΓΑΣ δεν έφτασαν ακόμη στο σύλλογο).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  (1) ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ
Μαθαίνουμε ότι και το επί κοντώ είναι κανονικά στο πρόγραμμα και στις απονομές, οπότε ισχύει το (1) αγώνισμα της προκήρυξης. Με τα νέα δεδομένα η δήλωση των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η ακόλουθη.
ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ  (1) αγωνισμα.

 

print

Written by