ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΠ-ΠΚ/Β ΚΑΙ ΜΙΝΙ – ΣΕΡΡΕΣ 17.2.18

Φύγαμε αμέσως μόλις τελείωσε η τελευταία μας αθλήτρια, φάγαμε κάτι στο πόδι, οδηγούσαμε σχετικά βιαστικά, αφήσαμε στα γρήγορα τα κοντάρια στο στάδιο γιατί θέλαμε να φτάσουμε γρήγορα στο σπίτι.

Ο λόγος να προλάβουμε τους ανθρώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΕΡΡΩΝ πριν στείλουν τα αποτελέσματα! Δεν τα καταφέραμε.  Με το που βγάλαμε τα παπούτσια μας και ανοίξαμε τον υπολογιστή μας τα αποτελέσματα μας περίμεναν! Ε! εκεί στις Σέρρες, κύριε Ζορμπά με την παρέα σου … χαλάτε την πιάτσα δεν το καταλαβαίνετε! Γιατί τόση βιασύνη με τα αποτελέσματα; Καλά σας λέω εγώ στριμμένους!

όπως και να έχει, σας ευχαριστούμε τόσο για τα γρήγορα αποτελέσματα όσο και γιατί δώσατε την ευκαιρία σε τόσα παιδιά να γνωρίσουν τον αθλητισμό συμμετέχοντας σε αγώνα (για εμάς αλλά και για πολλούς άλλους) εκτός πόλης!

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα πήγαν υπέροχα με αρκετά ατομικά ρεκόρ. Μπράβο παιδιά! Α! και για να μη ξεχνιόμαστε, σε όσους έδωσα «κίτρινες κάρτες» είτε γιατί προσγειώνονταν σε ένα πόδι στο επί κοντώ είτε για την οποιαδήποτε άλλη αιτία, τους κάνω δώρο για το τριήμερο « 50 κάμψεις»  για κάθε κίτρινη κάρτα. Έχω κατασκόπους που θα μου πουν ποιοί ξεχρέωσαν!!! Χριστίνα ξεκίνα 1,2,3 … ζήτα βοήθεια και από τα αδέλφια σου τόσες κάρτες που πήρες πας για 150! Τυχερή!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Π-Π & Π-Κ Β serres 17.2.18

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ serres 17.2.18

 

print

Written by