Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ “SAUCONY”

Η σημερινή προπόνηση των αθλητών του άλματος επί κοντώ της αγωνιστικής ομάδος του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ είχε το δικό της κίνητρο·  είχε ως έπαθλο το υπέροχο παπούτσι που φαίνεται στη διπλανή φωτογραφία, που ήταν προσφορά της “Saucony” στον πιο «όμορφο» προπονητή! Φυσικά το παπούτσι έφτασε στα χέρια του υπογράφοντος “η ομορφιά δεν κρύβεται”!
Με τη σειρά μας θελήσαμε να τα δώσουμε στον καλύτερο της σημερινής προπόνησης.
Θέλοντας να δώσουμε κίνητρο σε όλους τους αθλητές που ήταν σήμερα παρόντες να συμμετέχουν στην προπόνηση-αγώνα, ορίσαμε δίκαιους όρους για τον αγώνα και βάλαμε ως έπαθλο για τον καλύτερο τα παπούτσια!

Για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε κάποιος από τους «μικρούς» να είναι ο νικητής.
Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ όμως δείχνουν ότι νικητής ήταν ο Θεοφάνης Μπέλος, ο οποίος αν και έχει να κάνει άλματα από το Πανελλήνιο Κλειστού -δεν έχασε άλμα- όταν άρχισε ο αγώνας.  Αυτό, να το βλέπουν οι  μικροί μας αθλητές, που μπορεί να έχασαν ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια αλλά αυτός ο αγώνας θα πρέπει να τους οδηγήσει στο να αποκτήσουν νοοτροπία «αθλητή αγώνων» και να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν πρέπει.
Δεν πειράζει! Γιάννη, Ματέο, Στέφανε, Μαρκέλλα, Θανάση, Δήμητρα, Γιώργο, εγώ όποτε θέλω να σας πειράξω, στα παπούτσια του Θεοφάνη θα … κοιτάω!

Θεοφάνη, Συγχαρητήρια και καλοφόρετα!
Βέβαια κέρδισες τα παπούτσια γιατί δεν συμμετείχε στον αγώνα ο κ. Κοσμάς! Τον είδα μετά να κάνει άλματα και … χάζεψα!
(Να φανταστείς, όταν πήγα να πάρω την τσάντα μου από το αυτοκίνητο στο γκαράζ, έδωσα τέτοια κουτουλιά με το μέτωπο στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, που κόντεψε να την στραβώσω)!

print

Written by