ΚΑΙ Η 3η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ Β. ΣΕΒΑΣΤΗ – ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Συνεχίζεται το αλαλούμ με την εγκύκλιο οδηγιών του Β. Σεβαστή Γεν. Γραμ. του ΣΕΓΑΣ προς τις υπαλλήλους του Μητρώου του ΣΕΓΑΣ.

Η πρώτη Εγκύκλιος που εστάλη στις 14.2.18 έμπαζε!

Εστάλη Δεύτερη διορθωτική στις 1.3.18 ώρα 12:28

Εστάλη Τρίτη με επιπρόσθετες πληροφορίες στις 1.3.18 ώρα 13:05

Η Τέταρτη, που οπωσδήποτε θα στείλουν, γιατί και η Τρίτη μπάζει»  …. ψήνεται!

Καλά ρε παιδιά, εκεί γύρω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ του κ. Βασίλη Σεβαστή! κανένας δεν μπορεί να συντάξει δύο προτάσεις με σαφήνεια; ούτε ένας;

Αυτό που λέει ο λαός «Σοφόν το Σαφές» το πιο πιστό γνώρισμα της αλήθειας είναι η απλότητα και η σαφήνεια για εσάς δεν ισχύει; Εσείς ακολουθείτε τη στρατηγική της «δημιουργικής ασάφειας» για να περνάτε ότι θέλετε και όπως το θέλετε;

Στέλνετε ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ (δύο σελίδες είναι) και μάλιστα με την υψηλή επιστασία του Νομικού Συμβούλου κ. Κάρμη! και δεν μπορείτε να γράψετε ούτε δύο γραμμές που να είναι σωστές; Επαναλαμβάνετε παραγράφους χρησιμοποιείτε λανθασμένες προτάσεις που παραπλανούν, ακόμη και αντί για κόμμα (,) βάζετε τελεία (.) με αποτέλεσμα να μην λέτε αυτό που ίσως θα θέλατε! ΕΛΕΟΣ!

Περιμένουμε την ΤΕΤΑΡΤΗ! και ίσως την Πέμπτη! Ποιός πάει στοίχημα!
Μέχρι τότε μελετήστε την 3η Εγκύκλιο, που ήρθε σήμερα όλο και κάτι -που δεν ισχύει- θα βρείτε και εσείς, είμαι σίγουρος!
Εγκύκλιος Οδηγιών b-2 Πρός Το Μητρώου B 2

print

Written by