ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η 2η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ε.Κ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στις προσπάθειες κρίθηκαν οι τρεις πρώτες θέσεις, αφού οι τρεις πρώτοι πέρασαν το 3.80 και απέτυχαν στα 4.00. Νικητής ο Τριανταφύλλου Αθανάσιος με τους Ντούρο Γιάννη και Καμόλλι Ματέο να ακολουθούν (με μία χαμένη προσπάθεια περισσότερη). Πολύ καλά τα πήγε ο Στέφανος Μαλέας με 3.40 όπως και η Δήμητρα Σολομωνίδου που παίζοντας πέρασε το 3.20 όσο πέρασε και ο Κοσμάς Χατζιόπουλος.
Από τις νέες στο αγώνισμα, η Μουρουδέλη Αλεξάνδρα δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά στο λύγισμα από την Κωνσταντίνα Θανοπούλου. Η Αλεξάνδρα πέρασε το 2.30 με λύγισμα και η Κωνσταντίνα 2.00 με μεταλλικό παλμό (χωρίς λύγισμα).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε.Κ. 1& 2 (28.2.18 & 1.3.18)

Α! να μην το ξεχάσω υπάρχουν και μηνύματα από την Αλεξάνδρα Μουρουδέλη για τις φίλες της Μαρία Παντακίδου και Νεφέλη Σκλαβούνου, που θα αγωνιστούν αύριο.
Κορίτσια, δε θέλω να σας πω τι έλεγε η Αλεξάνδρα … αλλά το σίγουρο είναι ότι  σας «πέταξε το γάντι» για τον επόμενο αγώνα!
Συνέχεια ζητούσε μεγαλύτερο κοντάρι, αλλά δεν της το έδωσα!
Σιγά!  τώρα μη δώσουμε μεγαλύτερο κοντάρι στην Αλεξάνδρα που είναι «χθεσινή» στο επί κοντώ (και είναι και στριμμένη)!
Όμως σε γενικές γραμμές τα πάει καλά, σχεδόν τόσο καλά όσο και η Χριστίνα! Μερικές δεκάδες λαθάκια θα διορθώσει ακόμη  και τότε ίσως να την πάρουμε στα σοβαρά!
Και η ζωή στο μικρόκοσμο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ … συνεχίζεται.

print

Written by