ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ-14, Κ-16 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 10.3.18

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών έγινε η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ» που διοργάνωσε ο Σ.Π.Σ.Β.Ε. στη μνήμη του προπονητή Μιχάλη Ζησόπουλου.

Δεν θα περάσουμε σε σχολιασμό των αποτελεσμάτων μέχρι να τα έχουμε ΟΛΑ. Γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του επί κοντώ και μερικών μεμονωμένων αθλητών μας αλλά δεν έχουμε το σύνολο των αποτελεσμάτων.

Νικητής στο επί κοντώ ΠΠ/Α ο Ντούρος Ιωάννης με νεο ρεκόρ (4.00).
ΝΤΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 4.00 ΡΕΚΟΡ

10.3.18 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Κ-14, Κ-16

2ος ο Καραμάνης Απόστολος στα 80μ.

 

 

Μερικές φωτογραφίες από όσους άντεξαν να μείνουν μέχρι το τέλος αθλητές και γονείς που συμπαραστέκονται “τα αχώνευτα”.

Για να περάσει η ώρα μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα θα σας περάσω ένα βίντεο από τον σημερινό αγώνα για να δείτε πώς «πανηγυρίζουν» οι προπονητές το ρεκόρ των αθλητών τους αν γίνονται με χοντρά λάθη.
Κάπου πρέπει να ξεσπάσουν και αυτοί άνθρωποι είναι!

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ 2.70 ΡΕΚΟΡ – Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛ. ΣΥΝΑΝ. 10.3.18 (3αδες)

 

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΠΕΙΝΑΕΙ» ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ- ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Η αθρόα προσέλευση των συλλόγων με μεγάλο αριθμό αθλητών είναι δείγμα, αφενός μεν ότι οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το στίβο (η θετική πλευρά), αφετέρου ότι η Θεσσαλονίκη «πεινάει» από αγώνες (το αδύνατο σημείο τελευταία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης)!
Από τη στιγμή που οι κατά τόπους ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (και ο ΣΕΓΑΣ) δημιουργούν τα μύρια όσα προβλήματα στους  συλλόγους που θέλουν να διοργανώσουν «αγώνες» ας διοργανώσουν οι ίδιοι (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) αγώνες για να κρατήσουμε σε εγρήγορση τα παιδιά.

Είναι απαράδεκτο η Θεσσαλονίκη να τρέχει από ΣΕΡΡΕΣ σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ  ή και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) για να βρει αγώνες, για να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές της να αγωνιστούν.

 Η Θεσσαλονίκη τί κάνει;

 Έγινε το ταρτάν στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου, θα έπρεπε κάθε Σ/Κ να υπάρχει και μια εκδήλωση στίβου!  Έστω «ημερίδα»! αλλά ξέχασα, ο ΣΕΓΑΣ δεν αναγνωρίζει τις ημερίδες!!! «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».
Αυτά για «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» τα οποία πρέπει από κάπου να ακούγονται. Το ότι ο υπογράφων θα γίνει για μια ακόμη φορά «ο κακός» δεκάρα δεν δίνουμε.
Το τί θα πουν «όσοι (γενικά) δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους» μας αφήνει παντελώς αδιάφορους.

print

Written by