ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ 14-15-16.3.18

Στην προσπάθειά μας να ενημερωθούμε μπήκαμε στις σελίδες των δύο Διευθύνσεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (της  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ και της  ΔΥΤΙΚΗΣ).

Βρήκαμε τις προκηρύξεις που βλέπετε παρακάτω:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α΄ΦΑΣΗΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ Δυτικής Θεσσ. 2017-2018

Η μεν Δυτική Θεσσαλονίκη στην προκήρυξη περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων για ΓΥΜΝΑΣΙΑ και ΛΥΚΕΙΑ.

Στην αντίστοιχη προκήρυξη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης διαβάσαμε το πρόγραμμα των αγώνων μόνο για τους αθλητές των ΛΥΚΕΙΩΝ.
Προκήρυξη των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΛΥΚΕΙΩΝ Α΄Φάσης της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σχ. έτους 2017-18

Επειδή υπάρχει ιστορικό … θεωρήσαμε ότι και πάλι η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ δεν θα διοργανώσει αγώνες για τα Γυμνάσια! Τελικά με τη βοήθεια του κ. Μαρκόπουλου Χ., που ανακάλυψε ξεχωριστή προκήρυξη της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Διεύθυνσης για τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ αποδεικνύεται ότι ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ διεύθυνση. Δεν θα περάσουμε στο πώς και το γιατί.

Αποδεικνύεται ότι έχουμε λάθος… -υπάρχουν αγώνες και για τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ-  οπότε το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι: Να ζητήσουμε συγνώμη από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΞΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Η προκήρυξη της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!  όσοι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα αγωνιστούν στους Σχολικούς αγώνες (αν και είναι υπόθεση των σχολείων τους) σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη θα πρέπει να δηλώσουν Στάδιο που θα αγωνιστούν, αγώνισμα και ώρα για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε (κυρίως όσοι θα χρειαστούν και κοντάρια του επί κοντώ).

Δήλωσαν οι παρακάτω αθλητές:
 ΣΧΟΛΙΚΟΙ 2018 ΑΘΛΗΤΕΣ

print

Written by