4.42 Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 24.3.18

Τελικά ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δίνει τόση σημασία στις ημερίδες που διοργανώνει που οι αθλητές ζουν τον αγώνα πιο έντονα και από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συνθήκες αυστηρές, κριτές με πινάκια και σημαίες, μέτρηση του πήχη στο εκατοστό, κερκίδα φανταστική … μέχρι και γκοφρέτες είχε για να «γλυκάνει» όσους έκαναν τρεις άκυρες και τελείωναν τον αγώνα.

Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην παρουσία των γονέων και κηδεμόνων που ήρθαν για να συμπαρασταθούν «τα αχώνευτα» στην προσπάθειά τους. Με τέτοια «κερκίδα» ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι σε θέση να δίνει αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές του χωρίς να περιμένει κανέναν.  Αν περίμενε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣνα διοργανώσει αγώνες  οι αθλητές θα αγωνίζονταν μόνο στα Διασυλλογικά (που είναι υποχρέωση της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να διοργανώνει). Ιδιαίτερα στο άλμα επί κοντώ ο πήχης και η μεζούρα αποτελούν τον κύριο αντίπαλο και δίνει σε κάθε αθλητή το μέτρο της επιτυχίας του. Ο κάθε αθλητής ξέρει, ανάλογα με το πόσο ύψος πέρασε, αν βαδίζει σωστά και ποια είναι τα αδύνατα σημεία στο άλμα του, τα οποία πρέπει να διορθώσει αν θέλει να βελτιώσει και το ρεκόρ του.

Εάν η συμπεριφορά του αθλητή στην προπόνηση αποτελεί τον καθρέφτη του αγώνα του, τότε η συμπεριφορά του στον αγώνα (ακόμη και στην ημερίδα) δείχνει ξεκάθαρα ΟΛΟ το «πακέτο» του αθλητή (προπόνηση και ψυχικά χαρίσματα).

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Ο αγώνας των επικοντιστών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στην Αλεξανδρούπολη, τελικά έγινε στο κλειστό του Καυτανζογλείου (Αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ) με τη συμμετοχή  21 αθλητών και αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές των μικρών κατηγοριών (Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ-Α, ΠΠ/ΠΚ-Β) και μεγαλύτεροι αλλά νέοι στο αγώνισμα.
Στις 15:00 αγωνίστηκαν (όσοι είχαν ρεκόρ κάτω από 3.00μ.)  16 αθλητές και αθλήτριες ενώ στις 17:00 αγωνίστηκαν οι αθλητές με ρεκόρ άνω των 3.00 μέτρων.

Το χαρακτηριστικό της ημερίδας ήταν ότι 8 αθλητές/τριες πέτυχαν επίδοση που είναι ατομικό τους ρεκόρ και έτσι κέρδισαν το αθλητικό δώρο που τους υποσχεθήκαμε (είτε μπλουζάκι του συλλόγου είτε τσάντα για τα παπούτσια  τους). Όποιος έφυγε νωρίς  και δεν πήρε το δωράκι του να περάσει από το γραφείο από Δευτέρα για να παραλάβει το δωράκι του).
Ας μην ερχόταν η ΡΟΔΗ Πανικίδου για συμπαράσταση (πρώτη μούρη στη φωτογραφία) και σιγά που θα κάνατε ρεκόρ! Μπράβο Ρόδη. Καλώς ήρθες “Αχώνευτη”!

Καλύτερος αθλητής της ημερίδας ανακηρύχτηκε ο Τριανταφύλλου Αθανάσιος (2003) που πέτυχε επίδοση 4.42 (επίδοση πολύ καλή για την ηλικία του). Ως ο καλύτερος αθλητής της ημερίδας πήρε δώρο μία φόρμα του συλλόγου.

To άλμα στα 4.42 του Θανάση Τριανταφύλλου. IMG_8254 TriantA 4.42

Στα κορίτσια την καλύτερη επίδοση πέτυχε η Νεφέλη Σκλαβούνου (2.82) που βελτιώνεται σταθερά και μάλιστα ευελπιστούμε πολύ σύντομα να περάσει και τα … 2.83! (εφόσον βέβαια διορθώσει τα 70-80 βασικά της λάθη)!
Το άλμα της Νεφέλης Σκλαβούνου στο 2.82

Πολύ καλά τα πήγαν και η Παντακίδου  Μαρία (2005) με 2.52 καθώς και η Μουρουδέλη Αλεξάνδρα 2.52 αν και νέα στο αγώνισμα.
Με βάση το χρόνο που ασχολούνται με το αγώνισμα αλλά και την ηλικία τους οι περισσότεροι τα πήγαν περίφημα και έδειξαν ότι «θέλουν». Συνεχίστε να προσπαθείτε σοβαρά και σίγουρα τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν .

Τα αποτελέσματα όλων των αθλητών θα τα βρείτε ΕΔΩ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.03.2018 (ΚΟΝΤΩ & ΔΡΟΜΟΣ 50+60).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (6 χρόνια διαφορά)!
Μέχρι πέρυσι ο Θανάσης έβγαινε φωτογραφίες  κοντά στον αδελφό του τον  Γιώργο, καμαρώνοντας για τις επιτυχίες του αδελφού του (του Φλώρου)!
George  ήρθε η σειρά σου να βγαίνεις φωτογραφίες δίπλα στο Θανάση!
Ήδη έχασες το 1ο στοίχημα, το ρεκόρ της ηλικίας των 15 χρόνων (4.30 εσύ το 2012, 4.42 ο Θανάσης  μέχρι τώρα)!
Να ετοιμάζεσαι να χάσεις και το 2ο στοίχημα στο Διασυλλογικό. Μην ξεχνάς, του είπες ότι θα του ρίξεις 80 εκ. (υπάρχουν μάρτυρες και γραπτά με υπογραφές)!
«Κοντός ψαλμός … αλληλούια»  το διασυλλογικό πλησιάζει! Σε βλέπω αγόρι μου να του στρώνεις το κρεβάτι για ένα χρόνο! Τι το ήθελες το στοίχημα!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Πολύ καλά τα πήγαν οι μικροί μας  αθλητές και αθλήτριες (Αλεξοπούλου πολυξένη (2007) και η Ζιώγα Κλειώ (2007) που έτρεξαν 50 μ., καθώς και ο Γεωργιάδης Αβραάμ (2006) αλλά και οι επικοντιστές που έτρεξαν 60 μ.
Τα αποτελέσματα του δρόμου ταχύτητας θα τα βρείτε στον συγκεντρωτικό πίνακα των αποτελεσμάτων της Ημερίδας παραπάνω. Να σημειώσουμε ότι οι χρόνοι είναι “χειρός” και η εκκίνηση με παλαμάκια.

print

Written by