ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΠ-ΠΚ/Α (ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)

Σε δύο διαφορετικά Στάδια (Καυτανζόγλειο και Αμπελόκηποι) έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α.
Στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου το πρωί έγινε το Άλμα επί κοντώ παράλληλα με  «τουρνουά ράγκμπι» 7 παικτών γυναικών (Rugby 7’s) και 10 παικτών αντρών (Rugby 10’s), με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Στο βοηθητικό των Ρίψεων έγιναν η Σφαίρα, ο Δίσκος και η Σφύρα.  αγωνίσματα των ρίψεων

Το απόγευμα στους Αμπελόκηπους έγιναν όλοι οι δρόμοι και τα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Μέχρι να μάθουμε τα επίσημα αποτελέσματα ενημερώνουμε ότι οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προσπάθησαν και σε γενικές γραμμές τα πήγαν πολύ καλά. Αρκετοί νέοι αθλητές έκαναν την εμφάνισή τους στην αγωνιστική ομάδα και συντονίστηκαν με τους κάπως μεγαλύτερους με αποτέλεσμα να  έχουμε επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σκυταλοδρομιών.
Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν οι Καραμάνης Απόστολος και Ντούρος Ιωάννης που ήταν 1οι στα 300 και άλμα επί κοντώ αντίστοιχα, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι Σαλώνης Β. 2ος στο Ύψος, Σκλαβούνου Ν. 3η στο επί κοντώ, Μαλέας Στέφανος 3ος στο επί κοντώ κ.α.
Πολύ καλά τα πήγαν και οι σκυτάλες 4Χ80 (Α), 4Χ80 (Κ) καθώς και η 4Χ300 (Α). Στην επόμενη εκδήλωση θα κατεβάσουμε και ομάδα 4Χ300 με κορίτσια που “θα προκριθούν” σε εσωτερική ημερίδα 300 μέτρων που θα ορίσει ο κ. Χατζιόπουλος  σε συναργασία με τον κ. Τοσίδη και τους άλλους προπονητές των αθλητριών. Όσες “Αχώνευτες” τα πάτε καλά και με την παρατεταμένη ταχύτητα … να ετοιμάζεστε, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σας περιμένει (εάν πιάσετε τα όρια) … σίγουρα μπορείτε.

Μερικές φωτογραφίες από τα παιδιά μας που αγωνίστηκαν (όσες έφτασαν στα χέρια μας).
 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΠ-ΠΚ/Α ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

print

Written by