Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Σε μια ομολογουμένως πολύ μεγάλη εκδήλωση αλλά και πολύ σωστά οργανωμένη με την παρουσία 1200 και πλέον παιδιών από 7 μέχρι και 13 ετών, από ποδοσφαιρικές Ακαδημίες (αφού διοργανωτής ήταν ο ΟΠΑΠ) από όλη τη Βόρεια Ελλάδα ο ΑΣ ήταν παρών κρατώντας τη σημαία του στίβου. Παρουσίασε το αγώνισμα του στίβου ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ σε παιγνιώδη μορφή (το πρόγραμμα «παίζω επί κοντώ» με το σπαστό κοντάρι») με ομολογουμένως δυνατή παρουσία τόσο στην εκδήλωση όσο και στη διάθεση των μικρών αθλητών να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του συλλόγου κ.κ. Χατζιόπουλο Κοσμά, Γκοτζαμάνη Σοφία, Μπέλο Θεοφάνη, Γιαννέκα Χριστίνα που με τον συντονισμό του υπογράφοντος και την βοήθεια του Εφόρου του Στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρου, κατάφεραν μέσα σε 4 ώρες να μυήσουν 1200 παιδιά στο άλμα επί κοντώ. Στα τόσα παιδιά από το Κιλκίς, την Πτολεμαΐδα την Καλαμαριά τον Εύοσμο ή τα Μετέωρα σίγουρα υπάρχουν παιδιά που έδειξαν ότι «το έχουν». Αυτά τα παιδιά πλέον γνωρίζουν ότι και στο επί κοντώ είναι καλοί. Όλοι κατάλαβαν με μια ματιά ποιοί είναι αυτοί που τους ταιριάζει το επί κοντώ. Τα παιδιά αυτά με τη βοήθεια των γονέων τους θα πρέπει να ψάξουν κάποιο πυρήνα που καλλιεργεί το επί κοντώ στην πόλη τους και να δοκιμάσουν πιο σοβαρά. Έτσι και μόνον έτσι το κάθε αγώνισμα και ιδιαίτερα το επί κοντώ θα βρει τα κατάλληλα ταλέντα ώστε να συνεχίσουν την  σημαντική παράδοση των Ελλήνων επικοντιστών και επικοντιστριών.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από την πλευρά του έκανε το καθήκον του, δίνοντας την ευκαιρία -ακόμα μια φορά- σε τόσα παιδιά να γνωρίσουν το αγώνισμα. Είναι η σειρά άλλων να πάρουν τη σκυτάλη και να συνεχίσουν εάν θέλουμε να έχουμε και νέα ταλέντα στο αγώνισμα.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ που διακρίναμε ξεχωριστό ταλέντο να βρουν κάποτε το δρόμο τους σε ότι αγαπούν και σε ότι θα τους δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν ΟΛΑ τα χαρίσματα με τα οποία τα προίκισε η φύση.

Περνάμε μερικές φωτογραφίες από το ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ και αν τα καταφέρουμε και ένα βίντεο με τις προσπάθειες των παιδιών το οποίο τράβηξε ο κ. Καρματζόγλου. (Αν δεν βρείτε το βίντεο, σημαίνει ότι είναι μεγάλο και δεν τα καταφέραμε!!!).




print

Written by