ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ VS 4Χ100 ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ-28.4.18

Με σχετικά μικρό αριθμό αθλητών, 3 κορίτσια (Σολομωνίδου Δημ., Θεοδωρίδου Μαρκ. και Μουρουδέλη Αλ.) και 5 αγόρια (Μουρουδέλης Δ., Τοσίδης Λ., Μπέλος Θ., Τριανταφύλλου Γ.) που αποτελούσαν την ομάδα (4Χ100) και Φαρμάκης Γ. που έριξε Δίσκο,  ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετείχε στην 1η φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος (Α/Γ ) του 2ου Ομίλου (μεταξύ των ΕΑΣ Θεσσαλονίκης και Πιερίας- Ημαθίας).

Ακολουθώντας τη φράση  «οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ» που μεταφράζεται ως «το καλό δε βρίσκεται στο πολύ, αλλά το πολύ βρίσκεται στο καλό» και σημαίνει πως η ποσότητα δεν εξασφαλίζει την ποιότητα αλλά η ποιότητα αντισταθμίζει την ποσότητα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Από τα τρία κορίτσια η Δήμητρα Σολομωνίδου ήταν 1η στο άλμα επί κοντώ (Γ) με 3.40 και η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου ήταν 2η επίσης στο άλμα επί κοντώ (Γ) με την ίδια επίδοση 3.40, εξασφαλίζοντας το μέγιστο της δυνατής βαθμολογίας για το σύλλογο.

Η Μουρουδέλη Αλεξάνδρα (η Χριστίνα σε λίγα χρόνια…) μπορεί ως νέα στο αγώνισμα να μην βαθμολογήθηκε αφού το όριο ήταν 2.90! κέρδισε όμως σε εμπειρίες και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει και αυτή το σύλλογο. Στη φωτογραφία η Μαρκέλλα με την Αλεξάνδρα, η Δήμητρα είχε κάτι βιαστικό και έφυγε νωρίτερα! Ουάου…

Τα αγόρια κατατάχτηκαν  6οι στη σειρά τους και ίσως 7οι ή 8οι στο σύνολο όμως η επίδοσή τους (κάπου κοντά στο 45”73!) αποτελεί ρεκόρ συλλόγου. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 46”77 και κρατούσε από το 2004 και το είχαν πετύχει οι (ΤΑΝΙΟΣ ΔΗΜ..-  ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΚΙΜΩΝ- ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜ.-  ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜ.). Τό όριο πρόκρισης για τους Πανελλήνιους αγώνες είναι 44¨44 με λίγη δουλειά … σας βλέπω στους πανελλήνιους!

Ο Γιώργος Φαρμάκης του Ερρίκου, που παραμένει στο σύλλογο χάρηκε τον αγώνα και λίγο έλειψε να καταφέρει να ξεπεράσει τα 35.00 μ. που είχαμε βάλει ως στόχο έριξε λίγο κάτω από τα 35 μ. (αν ακούσαμε καλά τα αποτελέσματα). Η συμμετοχή του όμως δείχνει την αγάπη του για τον αθλητισμό και το ποιόν του ανδρός…

Και αφού στη φωτογραφία (στην πρώτη σειρά) έτυχε να βρίσκεται η σύζυγος και ο γιός του (ο Φίλιππος), του άλλου Γιώργου Φαρμάκη* (αθλητής ύψους του Κ. Χειμωνίδη), Ο καλός μας  φίλος Davidoff, του στέλνουμε την αγάπη μας και το θαυμασμό μας για τα όσα πέτυχαν και συνεχίζουν να πετυχαίνουν … σε όλους τους τομείς: Από την θαυμάσια οικογένεια, την καταξίωση στη Δικηγορία μέχρι τις παγκόσμιες διακρίσεις του Γιώργου στο άλμα σε ύψος. Εύγε! Davidoff.

Μπορεί η συμμετοχή μας σε αθλητές  να ήταν περιορισμένη η “κερκίδα” όμως του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι πάντα “large”! Μέχρι και η κόρη της Στέλλας και του Λάζαρου Τοσίδη ήρθε να καμαρώσει τον μπαμπά της όταν έβαζε τις βάσεις για το ρεκόρ του συλλόγου, που έτρεξε πρώτος.

–  E! κύριε, κάνε λίγο στην άκρη να δω και εγώ τον μπαμπά μου!

Τους τρεις πρώτους του Διασυλλογικού της 1ης Φάσης θα τους βρείτε ΕΔΩ

 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α-Γ 2018-1

print

Written by