ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.18 ΣΤΙΣ 17:30 – KID’S ATHLETICS Α.Σ. ΡΗΓΑΣ – ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι δραστηριότητες και οι αγωνιστικές ευκαιρίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχουν τελειωμό. Πέρυσι η διοργάνωση των αγώνων για τους μικρούς αθλητές έμεινε στην ιστορία ως η καλύτερη μέχρι στιγμής.

Φέτος με το θάνατο του Ρήγα Ευσταθιάδη αποφασίστηκε στα “ΡΗΓΕΙΑ 2018” να γίνουν αγώνες για τις κατηγορίες ΠΠ-ΠΚ/Α και Π/Κ ενώ λόγω ειδικής περίπτωσης θα γίνει και το αγώνισμα του Άλματος επί κοντώ για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών (από ΠΠ-ΠΚ/Β, ΠΠ-ΠΚ/Α, Π/Κ, Α/Γ μέχρι και ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ).

Αφήσαμε έξω τους μικρούς μας αθλητές όμως δεν τους ξεχάσαμε.

KIDS ATHLETICS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Φωτογραφήσαμε  όλα τα πιθανά σημεία του πάρκου της παραλίας. Καταλληλότερο μας φάνηκε το χόρτο δίπλα από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Περνάμε το σημείο σε χάρτη, φωτό, και ένα σχεδιάγραμμα στησίματος των σταθμών.

 

 

Για το θέμα του παρκινγκ που σκεφτήκαμε στην αρχή μετά από κουβέντα με τους γονείς, δε φάνηκε σαν πρόβλημα αφού πολλές οικογένειες κατεβαίνουν Κυριακή απόγευμα βόλτα στην παραλία ο καθένας με το δικό του τρόπο. Λύσεις που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι τα στενά κάθετα στη παραλιακή ή όταν υπάρχει πολύ κίνηση η 3ης Σεπτεμβρίου που από το ύψος της Αγίας Φωτεινής είναι 10΄ περπάτημα. (Εδώ ήρθαν όλοι στο Μέγα Αλέξανδρο με τους μισούς δρόμους να είναι κλειστοί…) Αν πάλι κάποιος προτιμάει να πληρώσει για να μη ψάχνει ή να περπατάει, υπάρχει σε πολύ κοντινή απόσταση το παρκινγκ του Δημαρχείου ή το Βελλίδειο ή το παρκινγκ της Χ.Α.Ν.Θ.

Έμψυχο δυναμικό: Από την 1η στιγμή η εκδήλωση είχε ως στόχο να βασιστεί μόνο στις προπονήτριες των ακαδημιών. Γνωρίζοντας ότι εθελοντές γονείς θα προσφερθούν να βοηθήσουν εκείνη την ώρα, είμαστε μια χαρά. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε και «έμπειρους κριτές που βοήθησαν τα προηγούμενα χρόνια στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ και τα ΡΗΓΕΙΑ» (οι καταπληκτικές και πανταχού παρούσες Φίλες).

Αίτηση στο Δήμο: Με δεδομένο ότι χρειαζόταν έγκριση από το Δήμο επισκεφτήκαμε το γραφείο 212 Α και Χρήση πάρκου στην παραλία 6.5.18… τελικά καταφέραμε να πάρουμε την έγκριση για την εκδήλωση. Δηλώσαμε ότι  πρόκειται για μια εκδήλωση με χαρακτήρα βόλτας-εκδρομής-εσωτερικό αγώνα για μικρές ηλικίες, ότι τα υλικά που θα στήσουμε είναι απλά και όχι ογκώδη (μικρά εμποδιάκια κώνοι κτλ), ότι θα συμμετέχουν περίπου 60 παιδιά μικρών ηλικιών, ότι εγγυόμαστε να αφήσουμε το χώρο καθαρό….

Πρόταση για αγώνες ακαδημιών Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Σταθμοί Α.Σ.ΡΗΓΑΣ 2018

print

Written by