4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 1969 ΣΤ2 – 20 ΜΑΙΟΥ 18 – ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ

Όταν τα προσανάμματα υπάρχουν αρκεί μια σπίθα για να ανάψει η φωτιά που θα τους ζεστάνει όλους.

Σε κάθε παρέα για να λειτουργήσει ώστε  να ξαναβρεθούν οι φίλοι, ακόμη και αυτοί που ήταν συμμαθητές στο Γυμνάσιο 50 χρόνια πριν (και βάλε), χρειάζεται κάποιοι να έχουν το νου τους.

Το ρόλο αυτό τον παίζουν καταπληκτικά αρκετοί φίλοι συμμαθητές, πότε ο ένας και πότε ο άλλος, πότε ο Περικλής, πότε ο Γιώργος (όλοι οι Γιώργηδες), πότε ο Μίλτος και πότε ο οποιοσδήποτε, σημασία έχει ότι πάντα κάποιος υπάρχει που ρίχνει το σύνθημα.

Πριν καμιά εβδομάδα o Περικλής ενημέρωσε ότι προετοιμάζεται συνάντηση, έριξε το σύνθημα. Το σημερινό παρασύνθημα το έριξε ο Μίλτος με τις παρακάτω γραμμές:

«Φώτη και Περικλή καλησπέρα και καλό μήνα.
Έκανα κράτηση, τραπέζι για 20 άτομα, στην ταβέρνα ΤΑ ΠΥΘΑΡΙΑ  για την Κυριακή 20-5-2018 στις 1 το μεσημέρι. Η διεύθυνση είναι Λεωφ. Παπανικολάου 76, ανεβαίνοντας δεξιά, στο Ρεντζίκι, δίπλα στα εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη. Υπάρχει ιδιωτικό Parking, τηλέφωνο 2310582214, η κατανάλωση είναι αλά καρτ.
Συνεννοηθείτε μεταξύ σας για την γνωστοποίηση.
Κυριακίδης Μίλτος»

Αυτό το ρόλο έχει το παρόν άρθρο που απευθύνεται στου συμμαθητές του 4ου Γυμνασίου, απολυτήριο 1969 και τους καλεί στη συνάντηση.
Ο υπογράφων δηλώνει παρών.

print

Written by