ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2018» ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ- ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ

Έπεσαν μαζί διασυλλογικό, ταξίδι στην Αθήνα «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2018»,  τρέχουσες υποχρεώσεις του συλλόγου ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με αποτέλεσμα να αφήσουμε λίγο πίσω το σχόλιό μας για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν οι 11 επικοντιστές  μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα – Φιλοθέη για να τιμήσουν τη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

Ακολουθώντας το «μία εικόνα χίλιες λέξεις» σας περνάω αρκετές εικόνες για να χορτάσετε … λέξεις.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές Α.Σ.Ε.Δ.Α.Σ. (Δεμέναγα Γιώργο και όλο το Δ.Σ.) και ιδιαίτερα την οργανωτική επιτροπή (Φωτακίδη Αλέξανδρο, Σμυρναίο Α., Μοσχόπουλο Ν.,) και όλους όσους βοήθησαν (Κατιάνα Στρατηγίου, Άρη Καραγιώργο … και τόσοι άλλοι), που μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.

Ευχαριστούμε επίσης τους ήρωες κριτές, που «έβγαλαν» έναν αγώνα με Βετεράνους και αθλητές όλων των κατηγόριων, που ξεκίνησε από τα 1,80 και έφτασε στα 5.20

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Φιλοθέης που μας φιλοξένησαν στο ζεστό και υπέροχο αθλητικό τους παλατάκι.

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την παρουσία ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της οικογένειας του ΡΗΓΑ, των Φίλων του ΡΗΓΑ πέρα και πάνω ηλικία (Π. Λινάρδος, … κ.α.) και πέρα και πάνω από προβλήματα υγείας (Λ. Πασχάλης … κ.α.).

Τη συμμετοχή στον αγώνα των βετεράνων αθλητών ή και μόνον την παρουσία τους, οι οποίοι αγάπησαν τον αθλητισμό μέσω ΡΗΓΑ και στη συνέχεια αγωνίστηκαν μαζί με τον ΡΗΓΑ και συνεχίζουν να αγωνίζονται σε αγώνες βετεράνων σε όλον τον κόσμο (Μαγγανάς, Μπέλλος και πολλοί άλλοι που λόγω προσήλωσης στο επί κοντώ δεν είχα την ευκαιρία να απολαύσω).

Την παρουσία των προπονητών του επί κοντώ, που πέρασαν για να τιμήσουν τον ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ (Συμεωνίδης Π., Αποστόλου Μ., Αναστασιάδης Σ., Τσιλιγκίρη Γ., … κουβαλώντας ακόμη και το ποδηλατάκι με τον μικρό (ο Β. Μεγαλοοικονόμου).

Όλοι μας μεγαλώσαμε έχοντας τον ΡΗΓΑ ως πρότυπο αθλητή και ανθρώπου, αυτόν θέλαμε να μοιάσουμε αυτόν θέλουμε τώρα να μοιάσουν οι αθλητές μας και τα παιδιά μας».

Τη συμμετοχή των αθλητών του επί κοντώ σε όλες τις κατηγορίες, πράγμα πρωτόγνωρο αλλά πολύ ενθαρρυντικό για το αγώνισμα του επί κοντώ.  Μολονότι οι αγώνες συνέπεσαν με το διασυλλογικό των Α (στο επί κοντώ) και οι επικοντιστές (Α) αγωνίζονταν το απόγευμα για τους συλλόγους τους η παρουσία και των ανδρών που αγωνίστηκαν το Σάββατο (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης) όπως των αθλητών του Α ΡΗΓΑΣ, ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Το ίδιο θα τολμήσουμε και στη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουνίου, στη 2η εκδήλωση μνήμης για τον ΡΗΓΑ, στους αγώνες στίβου «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018» 3.6.18 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλούμε τους ενδιαφερομένους αθλητές προπονητές παράγοντες και φίλους να τιμήσουν τους αγώνες  που ετοιμάζουμε για την Κυριακή 3 Ιουνίου, με αγωνίσματα παίδων-κορασίδων και ΠΠ-ΠΚ/Α και  για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες  το αγώνισμα του ΡΗΓΑ το άλμα επί κοντώ.
Η παρουσία επικοντιστών από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα λαμπρύνει την προσπάθειά μας να τιμήσουμε τον άνθρωπο που ομολογουμένως έδωσε στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (μαζί με τα άλλα μεγάλα ονόματα του επί Κοντώ Ρουμπάνης Γ., Παπανικολάου Χ. …)  μιαν άλλη διάσταση αυτή του «ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ».
Σας περιμένουμε.

print

Written by