1o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΩΝ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ» ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πνεύμα των εθελοντών γονέων δεν σταματά ποτέ.
Τώρα ετοιμάζουν … γλαστράκια για τις απονομές.
Ευχαριστούμε κ. Δούναβη Κωνσταντίνε
και μέσω εσού ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
που μας στηρίζουν, ο καθένας με τον τρόπο του.

             

1o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΩΝ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ»

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες στους απρόσεχτους! Εκείνο που προέχει είναι ότι η οργανωτική Επιτροπή των αγώνων ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018, βάζει νερό στο κρασί της και ανακοινώνει ότι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ που υπήρχαν στην αρχική προκήρυξη (δηλαδή και οι ρίψεις).

Για όσους θέλουν να τα μαθαίνουν, με δύο λόγια η αιτία της παρεξήγησης είναι:
Από τις 55 και πλέον δηλώσεις των σωματείων που σύμφωνα με την προκήρυξη αλλά και το έντυπο δήλωσης  έπρεπε να σταλούν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  και ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ, καμιά 15 δεν κοινοποιήθηκαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι συντάκτες των δηλώσεων δεν πρόσεξαν ή δεν διάβασαν καθόλου την προκήρυξη.

Αποτέλεσμα με τη λήξη των δηλώσεων στις ρίψεις ήταν δηλωμένοι 2 και 3 αθλητές. Ήταν επόμενο να ανακοινώσουμε ότι με 2 αθλητές που και αυτοί μπορεί να μην ερχόντουσαν δεν θα κάναμε το αγώνισμα  για να τιμήσουμε τον άνθρωπό μας.

Βαδίσαμε και ετοιμάσαμε το ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και μάλιστα κοινοποιήσαμε και τις οριστικές δηλώσεις. Ετοιμάσαμε και το ενημερωτικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και ενώ μιλάμε στο τηλ. με την ΕΑΣ ρωτάμε: Γιατί οι τάδε σύλλογοι που ξέρουμε ότι έχουν αθλητές δεν δήλωσαν; Στο ψάξιμο ανακαλύπτουμε ότι απλά δεν έστειλαν τις δηλώσεις και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ!

 Έτσι τα πήραμε  ξανά ΟΛΑ από την αρχή!
Τελικά οι σύλλογοι με τα περισσότερα παιδιά ήταν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί ο αριθμός των δηλωθέντων.

«ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ»

Εάν δεν ήταν στη μέση Ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ  και εάν δεν είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τη θέληση των των συνεργατών μας και κυρίως των εθελοντών, που πλαισιόνους τους αγώνες,  οι αγώνες  αυτοί με 620 αθλητές δηλωμένους (84 στα 80 μ.) … και τον αριθμό των μικρών και μεγάλων επικοντιστών να φτάνει τους 90!!! αθλητές (ίσως ρεκόρ επικοντιστών σε έναν αγώνα), δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Με τον «ΡΗΓΑ» να μας κλείνει το μάτι και να μας καταφέρνει βάζουμε ξανά τη Σφαίρα και το Δίσκο στο πρόγραμμα αφού είδαμε ότι οι συμμετοχές το αιτιολογούν (είναι δηλωμένοι 40 αθλητές στις 4 ρίψεις).

Η 2Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ.

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Νέο πρόγραμμα  και τις μικροαλλαγές.

Να μην ξεχνάμε ότι το Σάββατο έχουμε τα «ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ»  και όλοι μαζί θα πρέπει να τιμήσουμε τη μνήμη του κυρ. Νίκου, όπως κάναμε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Κρατήστε δυνάμεις και για την Κυριακή 3.6.18 που θα γίνουν οι αγώνες στη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ  και το Στάδιο θα γεμίσει από νέο αίμα αθλητών αλλά και φτασμένων αθλητών στο επί κοντώ. Το επί κοντώ θα ξεκινήσει με τους μικρούς και τους Βετεράνους στις 15:00. Το αγωνιστικό πρόγραμμα στις 16:45 με τα 300μ. ΠΚ/Α.

print

Written by