ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ»

Μάθαμε όλοι να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε όταν η δουλειά μας δεν γίνεται στο “εδώ και τώρα”. Τις περισσότερες φορές, ούτε που αντιλαμβανόμαστε ότι ε! κάποια πράγματα δεν προλαβαίνονται, όταν είναι μαζεμένα.

Γνωρίζοντας ότι το Σάββατο 2 Ιουνίου θα γίνουν τα «ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» και την Κυριακή στις 3 Ιουνίου θα γίνουν οι αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ», υποθέσαμε ότι στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα πέσουν πάνω από  100 δηλώσεις των ενδιαφερομένων συλλόγων. Αν δε αναλογιστούμε και τις «συμπληρωματικές δηλώσεις» που σε ορισμένους συλλόγους  φτάνουν τις 4 ή και τις 5! τότε φαντάζεστε τι συμβαίνει στο γραφείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που έχουν να διαχειριστούν συγχρόνως δηλώσεις για δύο αγώνες; Όσα χέρια και να έχουν τα κορίτσια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και όση θέληση να διαθέτουν για να τα προλάβουν … είναι αδύνατον.

Προνοώντας, είχαμε ζητήσει, μέσα από την προκήρυξη και το έντυπο δήλωσης, από τους συλλόγους  να κοινοποιήσουν και στο διοργανωτή σύλλογο τις δηλώσεις τους.

Θέλοντας να βοηθήσουμε τα κορίτσια αλλά να είμαστε και έτοιμοι, συγκεντρώσαμε εμείς τους δηλωθέντες αθλητές των συλλόγων.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018 Φ

Δεν είναι του παρόντος αλλά με συνδετικό κρίκο τους υπευθύνους των ΕΑΣ οι 4-5 σύλλογοι που διοργανώνουν αγώνες θα μπορούσαν να ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ και να εντάξουν στο πρόγραμμά τους  τα ΣΩΣΤΑ αγωνίσματα ώστε, αφενός μεν να μην είναι τα ίδια σε κάθε αγώνα αφετέρου δε να καλύπτονται και τα “δύσκολα” αγωνίσματα!

Όσοι ίσως δεν βρείτε τα ονόματα των αθλητών σας στη ΛΙΣΤΑ, μην αγχώνεστε. Εφόσον υπάρχει ε-μαιλ με τη δήλωσή σας στην ΕΑΣ ή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, οι αθλητές σας θα αγωνιστούν κανονικά (να έχετε μαζί σας τη δήλωση ως αποδεικτικό στοιχείο).

Ακόμη και από εμάς μπορεί να ξέφυγαν μερικά ονόματα, κυρίως από τις δηλώσεις που δεν ήταν σε σειρά σύμφωνα με τα δηλωθέντα αγωνίσματα. Κάποιοι δεν διάβασαν την υπόδειξή μας για τη σειρά των δηλωθέντων αθλητών και μας τρέλαναν! Ευτυχώς που δεν θα χρειαστεί σύντομα  να συγκεντρώσουμε ξανά δηλώσεις!
Κορίτσια (Αθηνά Λία, Άννα),  τώρα κατάλαβα τι εστί ΔΗΛΩΣΗ και πόσο απλά  μπορούμε να κάνουμε και τη δική σας δουλειά εύκολη. Αρκεί μία κατάταξη στα αγωνίσματα!!!

Μπορεί να δεχτήκαμε δηλώσεις και μετά την καταληκτική ημερομηνία, λόγω του τριημέρου αλλά και των απανωτών αγώνων στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, αλλά  θα τηρήσουμε και κάποιο  «ελάχιστο ποσοστό» της τυπικής διαδικασίας της δήλωσης.
Εφόσον  εμφανιστούν για να αγωνιστούν αθλητές που δεν δηλώθηκαν η συμμετοχή τους θα περάσει από … 40 κύματα …

Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 1.6.18 την επιβεβαίωση της ΛΙΣΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ από την ΕΑΣ (μήπως υπάρχουν και σύλλογοι που έστειλαν δήλωση μόνον στην ΕΑΣ) και στη συνέχεια θα κοινοποιήσουμε το ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  αλλά και τις απαραίτητες μικροαλλαγές ώστε όλα να κυλίσουν ομαλά.

Προαναγγέλλουμε ότι:  Το επί κοντώ ΠΠ-ΠΚ/Β και των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ θα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, στις 15:00.
*  Οι μικρές “Αμαζόνες”, οι επικοντίστριες των Σερρών (του κ. Σ. Κεφαλίδη) μπορούν να αγωνιστούν κανονικά.

print

Written by