«ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ» 2018 – ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν θα περάσω σε λεπτομέρειες για δύο λόγους: 1) Ξέχασα την τσάντα μου με τα γυαλιά μου στο στάδιο και δε βλέπω τι γράφω! (καλά που έχει και προβολή «πλάτος σελίδας»)..
2)  Μετά από τόσες ώρες  στον ήλιο και στο γήπεδο, το μόνο που οφείλω να πω σε ΟΛΟΝ τον μικρόκοσμο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ:

Κυρίες, Κύριοι, κούκλες, παιδαράδες, ψηλές, όμορφες και γενικά ΟΛΟΙ ΜΑΣ «ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ». Αν και αυστηρός κριτής δε βρίσκω σημεία τα οποία να μας στερούν το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθειά μας να τιμήσουμε τον «αξεπέραστο» ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.
Δεν μπορώ να παραβλέψω τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, από τα παιδιά που έστρωναν την άμμο, τους συνεργάτες του Σταδίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, τους Κριτές, τους υπευθύνους της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, τους παράγοντες των συλλόγων τους προπονητές τους αθλητές … μέχρι και τους υπευθύνους της μικροφωνικής εγκατάστασης που αν και είχαν τις διακοπές τους δεν μας απασχόλησαν. ΟΛΑ ΚΥΛΙΣΑΝ ΟΜΑΛΑ και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ανθρώπων του συλλόγου. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους βοήθησαν, ακόμη και στο ελάχιστο, είναι το λιγότερο. Εκείνο που πρέπει να μείνει από αυτή μας την προσπάθεια είναι ότι “δεχτήκαμε συγχαρητήρια” από πολλούς αυστηρούς κριτές και σας τα μεταφέρω.

Βετεράνοι επικοντιστές και ΠΠ-ΠΚ/Β τα πινάκια τα δικά σας βρίσκονται στο Στάδιο (στην τσάντα) γι’ αυτό και λείπουν τα δικά σας αποτελέσματα. Αύριο το βράδυ θα τα περάσουμε όλα προσθέτοντας και αρκετές φωτογραφίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους αθλητές τους προπονητές και τους γονείς τους γιατί με τη συμμετοχή σας λαμπρύνατε τη γιορτή που ήταν αφιερωμένη στον ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ “ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ” 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Ρ. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 3.6.2018

print

Written by