Η ΑΝΑΦΟΡΑ «ΕΠΑΙΝΟΥ» ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε είναι γεγονός! πριν ακόμη μάθει για τους υποδειγματικούς αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ» 2018,  που έγιναν την ημέρα που δημοσιεύτηκε το άρθρο του κ. Πέτρου Λινάρδου στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018, διαβάζουμε για την αναφορά επαίνου στο σύλλογό μας.

Στο άρθρο του «Άλμα επί κοντώ:  ιστορία  122 ετών» μέσω του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ,  που είναι ένα από τα πλέον δυνατά ονόματα της ιστορίας του Ελληνικού επί κοντώ, καταλήγει με αναφορά επαίνου για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ε! όταν θα μάθει για τους υποδειγματικούς αγώνες που κάναμε στη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, δεν είναι καθόλου παράξενο να θέλει να γίνει και μέλος του συλλόγου!

Ένας Πέτρος Λινάρδος να στέλνει  με την πένα του σε δυσθεώρητα ύψη τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  γιατί ταυτίζεται με τις Αρχές και τις Αξίες που υπηρέτησε στο πέρασμά του και ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ!

ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!

Η αναφορά επαίνου σε έναν άγνωστο καθαρά ερασιτεχνικό σύλλογο, που λειτουργεί με τη συμπαράσταση και μόνον των γονέων, κάπου στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης, από έναν ΠΕΤΡΟ ΛΙΝΑΡΔΟ του οποίου η πένα στολίζει τον αθλητισμό από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισης του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

print

Written by