ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2018

Μέχρι κριτές από την Κύπρο καλέσαμε για να έχουμε το πιο δίκαιο  αποτέλεσμα. Μετά από κοσκίνισμα με διάφορα κόσκινα (ηλικία, θέμα, χρώματα, και ότι άλλο πήραν υπόψη τους οι ειδικοί!) έχουμε τα αποτελέσματα.

Πριν ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα με ψυχρούς αριθμούς, έχουμε εντολή από την επιτροπή να συγχαρούμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που πήραν μέρος στη ζωγραφική. Τα έργα των παιδιών εντυπωσίασαν όλους όσους τα περιεργάστηκαν, για να έχουν άποψη στην κρίση, και ομολογουμένως δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν.

Αφού έπρεπε να βγουν τα τρία καλύτερα έργα για τη βράβευση,  η επιτροπή αποτελούμενη από τον Ταμία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Παντακίδη και τους Κύπριους αθλητές του επί κοντώ Στυλιανού Νίκανδρο και Ταμάνη Χρήστο αποφάσισε και ξεχώρισε τα παρακάτω.

Το έργο της Χαράς Πασσά θα βραβευτεί ξεχωριστά ως το καλύτερο «εκτός συναγωνισμού», αφού η «Χαρά μας» μεγάλωσε και είναι 14 ετών.

Από τους μικρότερους  (12 ετών και κάτω):
Το πρώτο βραβείο πηγαίνει στην 10χρονη Χαντζίδου Ησαΐα.

Το δεύτερο στον 12χρονο Χαντζίδη Θοδωρή

Το τρίτο στην 8χρονη Μπάτσι Μαρκέλλα.

Οι απονομές των βραβείων θα γίνουν την Δευτέρα 11 Ιουνίου στα πλαίσια της Γιορτής Λήξης της περιόδου για τις Ακαδημίες που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν και αγώνες σε διάφορα αγωνίσματα. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Κεντρικό Στάδιο την ώρα της προπόνησης (19:00).

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ή  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Μετά τη Δευτέρα υπάρχουν δύο επιλογές: 1) όσα παιδιά θέλουν σταματούν και 2)  όσα θέλουν συνεχίζουν μέχρι και τέλος Ιουνίου.
Μετά τη Δευτέρα τις ημέρες των προπονήσεων θα λειτουργεί μόνον ένα γκρουπ αυτό με ώρα έναρξης 19:00. (Το γκρουπ των 17:30 θα σταματήσει).

Σε όσα παιδιά σταματήσουν τη Δευτέρα ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ με τις οικογένειες τους και με το καλό ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Όσα παιδιά συνεχίσουν μέχρι τέλος Ιουνίου, θα τα λέμε στις 19:00.

print

Written by