ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΥΣ «ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ»

Με κύριο αγώνισμα το άλμα επί κοντώ όπου οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που είναι καλοί στις προπονήσεις, είχαν και τις περισσότερες επιτυχίες διεξήχθησαν και οι αγώνες στη μνήμη «Νίκος Κοτσίδης».

Αγωνίστηκαν οι αθλητές:

Η Δήμητρα Σολομωνίδου (95) ήταν 1η στις Γυναίκες με την πολύ καλή επίδοση 3.75  που είναι και  ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ.

 

Ο Θανάσης Τριανταφύλλου (03) επίσης ήταν 1ος στους ΠΠ/Α με την πολύ καλή επίδοση 4.24 που αποτελεί επίσημο ρεκόρ του.

Ο Θεοφάνης Μπέλος (92) ήταν καλός και με 5.05 ήταν 2ος στους Άνδρες. Στο 5.20 είχε καλά άλματα αλλά ο πήχης δεν του έκανε τα κέφια.

Ο Γιάννης Ντούρος (03) άλλαξε κοντάρι στην 3η προσπάθεια στα 4.00 μ. και ήταν 3ος  στους ΠΠ/Α με 4.12 που είναι ατομικό του ρεκόρ.

Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου (99) αγωνίστηκε με «πρόβλημα» και με 3.35 ήταν 3η στις Γυναίκες όμως δεν ήταν η Μαρκέλλα που ξέρουμε. Ε! όλοι έχουμε και κάποια μέρα που τα πράγματα δεν μας πάνε καλά! Πάει πέρασε … περαστικά να είναι.

Ο Καμόλλι Ματέο (01) που αγωνίστηκε με τους άνδρες πέρασε το  4.30 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ και ήταν 6ος στην κατάταξη μεταξύ (Α και Π).

Η Μαρία Μαρκοπούλου (03) πέρασε το 2.85 και ήταν 6η στην κατηγορία (Κ) και (ΠΚ/Α) μαζί.

Η Αλεξάνδρα Μουρουδέλη (02) βελτιώνεται σταθερά και με 2.70 που είναι ατομικό ρεκόρ έκανε έναν ωραίο αγώνα. «Keep going» Αλεξάνδρα, που λένε και οι … Γάλλοι!
Η Νεφέλη Σκλαβούνου (03) δεν αγωνίστηκε, έκανε δώρο την παρουσία της στην οικογένειά της. Εύγε αχώνευτη!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου  (04) ήταν αρκετά καλός πέρασε το 3.20 που είναι ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ. Ο Στόχος του για φέτος είναι να κερδίσει τον πατέρα του (ο πατέρας, Κώστας Παπαγεωργίου (77) έκανε προχθές στους αγώνες ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 3.40) γι’ αυτό και δεν τον δηλώνουμε σε άλλον αγώνα! μπας και τον περάσει ο Γιώργος!

Τα παλληκάρια μας των δρόμων με ειδίκευση στα 300μ. αγωνίστηκαν στα 150 μέτρα (ΠΠ/Α) όπου επέτυχαν όλοι ατομικό ρεκόρ (αφού αγωνίστηκαν στον πρώτο επίσημο αγώνα τους για φέτος).

Μαρκόπουλος Γεώργιος πέτυχε 19:37

Χατζημιχαήλ Δανιήλ Φίλιππος πέτυχε 19”78

Πουρνάρας  Ανδρέας πέτυχε 20”43

Αγωνίστηκαν χωρίς να επιτύχουν έγκυρη επίδοση και οι:
Παπαδόπουλος Νίκος (02) και Μαλέας Στέφανος (03) στο επί κοντώ και Μπέεσε Μυρτώ στο Τριπλούν.

Ο Νίκανδρος Στυλιανού (το δικό μας παιδί) που θα έφευγε προχθές για την Κύπρο αλλά έμεινε για να κάνει έναν αγώνα ακόμη, αγωνίστηκε ως  ΚΥΠΡΙΟΣ φυσικά (αφού δεν δικαιούται πλέον να αγωνίζεται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ), και πάλι με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!  Πέρασε το ύψος από το οποίο ξεκίνησε το  5.20 με την πρώτη (ύψος που του έδωσε την 1η θέση) και μετά έβαλε τον πήχη στα 5.57 όπου είχε πολύ καλά άλματα, χωρίς όμως να περάσει τον πήχη.
Ο Νίκανδρος χρειάζεται δύο τρεις «σοβαρούς αγώνες»  για να ξεπεράσει το 5.70, είναι πανέτοιμος. (

Στη φωτογραφία ένα από τα άλματα του Νίκανδρου στο 5.57! Το άλμα ψηλό χωρίς την πρέπουσα ισορροπία με αποτέλεσμα ο πήχης να πέσει.  Όταν μπορείς να σηκώνεις το Κ.Μ. τόσο ψηλά είναι θέμα επιμονής να περάσεις και τον ανάλογο πήχη).

Ζητούμε συγγνώμη που δεν αναφερόμαστε σε αθλητές άλλων συλλόγων. Το κάνουμε συνειδητά για δύο λόγους.  Ο πρώτος: διότι δεν έχουμε το δικαίωμα να σχολιάζουμε και να κρίνουμε αθλητές άλλων συλλόγων και ο δεύτερος:  δεν είμαστε δημοσιογράφοι.

Για όλους τους άλλους, σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των αγώνων που θα τα βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ – Ν.ΚΟΤΣΙΔΗ 2018 f

print

Written by