Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ

Από νωρίς προπονητές και προπονήτριες μαζεύτηκαν για να στολίσουν το χώρο στον οποίο θα γίνονταν τα διάφορα «δρώμενα» της τελετής λήξης των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (σήμερα Δευτέρα 11.6.18).

Σημαίες σε κοντάρια, πολύχρωμα μπαλόνια να σχηματίζουν αψίδα, εμπόδια, κώνοι, οι ζωγραφιές των παιδιών από το διαγωνισμό ζωγραφικής σε «πρώτη μούρη» και τόσα άλλα.

Δεν άφησαν τίποτε στην τύχη μέχρι και μικροφωνική εγκατάσταση με Ηχεία, φορητά μικρόφωνα και τα παρελκόμενα έφεραν. Μη νομίζετε ότι ξέχασαν τις κιθάρες και τα συνοδευτικά αφού στο πρόγραμμα εκτός από τα αγωνίσματα στίβου και τις διάφορες σκυταλοδρομίες υπήρχε και ο ύμνος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!

Τα παιδιά έτρεξαν έκαναν άλματα αγωνίστηκαν, γέλασαν, πήραν τα μετάλλιά τους, τα δωράκια τους  και γενικά το χάρηκαν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εσωτερικοί αγώνες λήξης ακαδημιών 11-6-18

Και οι γονείς το χάρηκαν διότι την ώρα που έγινε η εκδήλωση στο κεντρικό στάδιο υπήρχε σκιά και στη συνέχεια δροσιά.

Όταν δε μετά τις βραβεύσεις και τις απονομές ήρθε και η ώρα της έκπληξης «παγωτό για το κάθε παιδί» και η έκπληξη συμπεριέλαβε και όλη τη κερκίδα «όλους τους  γονείς και τους κηδεμόνες» τότε η ισορροπία αποκαταστάθηκε… Ευτυχώς προλάβαμε να είμαστε παρόντες στο τελευταίο κομμάτι και με τη δικαιολογία ότι βοηθήσαμε -βγάλαμε μερικές φωτογραφίες- δροσιστήκαμε και εμείς!

Τις απονομές στους νικητές των αγώνων, στους νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής, στους εθελοντές που βοήθησαν στους αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018», τις ξεκίνησε ο κ. Μουρουδέλης Γεν. Γραμματέας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και στη συνέχεια ανέλαβαν οι εκπρόσωποι της «σκιώδους κυβέρνησης» των γονέων και κηδεμόνων  κ. Λαμπρόπουλος και κ. Ντούγκου αλλά και γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ – ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ

Η κάθε κίνηση που γίνεται στο σύλλογο έχει και «το δίδαγμά της»  που θέλει να το περάσει στα παιδιά μας. Τα παιδιά μαθαίνουν ό,τι τους περάσει η οικογένεια, το σχολείο αλλά και ο φορέας στον οποίο περνούν λίγες ή πολλές ώρες προσπαθώντας να μάθουν το κάτι παραπάνω (αθλητισμός, ξένες γλώσσες, μουσική, καλές τέχνες κ.α.).
Θεωρούμε αδιανόητο στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να ασχολούμαστε μόνον με την επίδοση και το ρεκόρ. Πίσω από τις όποιες μας ενέργειες του συλλόγου θα βρείτε μηνύματα (μπορεί να μη φαίνονται αλλά υπάρχουν και σίγουρα περνούν στο μυαλό των παιδιών χωρίς καν να αναφερθούμε σε αυτά).
Βραβεύσαμε π.χ. με δίπλωμα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ όσους βοήθησαν στους αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018»! Το κάναμε για να δείξουμε στα παιδιά ότι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ είναι κάτι το ωραίο, κάτι που προσφέρει στον συνάνθρωπο μας και κάτι που εκτιμάται (βέβαια  ο εθελοντής δεν προσφέρει για να βραβευτεί)! Στα παιδιά όμως κάπως πρέπει να περάσει η ιδέα κάποιο παράθυρο θα πρέπει να ανοίξει με θέα (στο παράδειγμά μας) στον Εθελοντισμό … αλλιώς πώς θα μάθουν;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Συγχαίρουμε το προπονητικό team  των Ακαδημιών και όσους προπονητές βοήθησαν από άλλα γκρουπ, τους ευχαριστούμε δε γιατί προσπαθούν για το καλύτερο χωρίς να νοιάζονται για κόπο και χρόνο. Η κάθε τους εκδήλωση σχεδιάζεται και  στήνεται με διάθεση και μεράκι και δεν γίνεται αγγαρεία.
Το «μάτι της δικαιοσύνης» (του συλλόγου αλλά και των γονέων) που παρακολουθεί τα πάντα, όλα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένο και να «λάμπει» γιατί βλέπει ότι το οτιδήποτε σχεδιάζεται και διοργανώνεται γίνεται με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών μας,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ «ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ» ΤΗΣ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ…

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  σε όσα παιδιά ετοιμάζονται για διακοπές.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.
Όσα παιδιά θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τον οποιοδήποτε λόγο, μπορούν να έρχονται για προπονήσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου (Παρασκευή 29.6.18) κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  στις 19:00.
(Προσοχή το γκρουπ των 17:30 δεν θα λειτουργήσει στη συνέχεια).

print

Written by