5.10 Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΕΤΕΙΑ – ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ 5.25

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος μετά από πολλές ημέρες, ο Θεοφάνης Μπέλος που αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ στα «ΑΕΤΕΙΑ» πέρασε με την πρώτη το 4.90, με την δεύτερη το 5.10 και προσπάθησε στο 5.25 για νέο ατομικό ρεκόρ όμως, αν και πέρασε τον πήχη αυτός δεν έμεινε στα στηρίγματά του και ακολούθησε τον Θεοφάνη στο στρώμα!

Αρκετοί αθλητές ήταν υπέροχοι όπως ο Ρίζος που πέρασε το  4.90, ο Κεφαλίδης που αφού πέρασε το 4.60 πήγε στο 4.80 για ρεκόρ χωρις να το πετύχει … σήμερα, ο  Λογδανίδης που αν και Δεκαθλητής ήταν 4ος με (ατομικό ρεκόρ 4.40), ο Τσολακίδης επίσης με 4.40 που βελτιώνεται σταθερά αλλά και όλα τα παιδιά … που αγωνίστηκαν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : ΕΔΩ (σε λίγο, μόλις τα πάρουμε!)

Ο Ματέο Καμόλλι πέρασε τα 4.00 και δεν κατάφερε να περάσει τα 4.20 που θα του έδιναν την ευκαιρία να δοκιμάσει και το επόμενο κοντάρι. Ευκαιρίες για νέο αγώνα θα έχει την επόμενη Τετάρτη στο Άργος Ορεστικό. Ελπίζουμε εκεί να είναι πιο συγκεντρωμένος.  Το επί κοντώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού δε φτάνει να έχεις τις δυνάμεις να λυγίσεις το κοντάρι πρέπει να καταφέρεις να μην αγγίξεις και τον πήχη που μερικές φορές είναι πολύ «μυγιάγγιχτος» μόλις τον ακουμπήσεις … πέφτει ο αχώνευτος!

Τα άλματα του Θεοφάνη Μπέλου στο 4.90, στο 5.10 και στο 5.25!

Το περασμένο άλμα το Ματέο στα 4.00 μ.

print

Written by