ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ GRAND PRIX ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Με 4 αθλητές και 4 αθλήτριες συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα grand Prix του Άργους Ορεστικού.

Στα κορίτσια πολύ καλά τα πήγαν  οι Θεοδωρίδου Μαρκέλλα που ήταν 3η με 3.55, η Σκλαβούνου Νεφέλη που ήταν 4η με 3.20 αλλά και η Αλεξάνδρα Μουρουδέλη που έκανε ρεκόρ 2.75 αλλά η προκήρυξη της έβαλε στη συνέχεια δύσκολα, αφού ο πήχης πήγε κατευθείαν στα 3.00 μέτρα. Όπως συνηθίζεται στο επί κοντώ, η Δήμητρα Σολομωνίδου που ήταν αποφασισμένη για μια καλή επίδοση και άρχισε στα 3.55 δεν κατάφερε να περάσει το αρχικό ύψος!

Στα αγόρια ο Γιάννης Ντούρος πέρασε τα 3.85 και δεν τα κατάφερε στο 4.05. Ο Ματέο Καμόλλι πέρασε το 4.05 και δεν κατάφερε να περάσει το 4.25. Το 4.25 πέρασε ο Τριανταφύλλου Θανάσης  (που είναι και επίσημο ρεκόρ του) και δεν κατάφερε να περάσει το 4.35 με μεγαλύτερο κοντάρι. Το σημαντικό είναι ότι «κέρδισε» το κοντάρι που με δύο τρείς προπονήσεις θα τον οδηγήσει σε νέο ατομικό ρεκόρ πριν πάει για διακοπές. Ο Θεοφάνης έπαθε ότι και η Δήμητρα. Άρχισε με το μικρό κοντάρι από τα 5.00 ύψος που τελικά δεν πέρασε και έτσι … έκανε παρέα την Δήμητρα!

Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερη σημασία, ήταν μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία, από αυτές που ότι και να γίνει κερδισμένος βγαίνεις λόγω της εμπειρίας που αποκτάς. Οι αγώνες αυτοί έχουν άλλη φιλοσοφία. Ο αθλητής κατεβαίνει για να αγωνιστεί όπως ο ίδιος θέλει, χωρίς το άγχος της κατάταξης που έχουν όλοι οι αξιολογούμενοι αγώνες από τους οποίους αξιολογείται ο σύλλογος. Στα διασυλλογικά και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα η μη κατάταξη … έχει άλλη σημασία, εκεί στοιχίζει λίγο ή πολύ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 2018

print

Written by