ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΜΠΕΛΟΣ- ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ- ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ) Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Α/Γ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Α/Γ) που θα γίνει στην ΠΑΤΡΑ το Σ/Κ 14-15.7.18 με (3) τρείς επικοντιστές.
Δύο (2) κορίτσια,  η Δήμητρα Σολομωνίδου με (3.75) και η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου με (3.70) έχουν τα όρια και είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Από τους άνδρες που έχουν τα όρια, συμμετέχει μόνον ο Μπέλος Θεοφάνης (5.20), μετά την αποχώρησης του Γιώργου Τριανταφύλλου (4.70) λόγω τραυματισμού ήρθε και o Μάριος Ευαγγέλου (4.40) που αν και έχει το όριο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω υποχρεώσεων με την υπηρεσία του (υπηρετεί στην Αστυνομία στην Αθήνα). Οι πιθανοί για συμμετοχή έστω και χωρίς τα όρια από νωρίς δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής με αποτέλεσμα η αποστολή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να στηρίζεται και πάλι στις «σταθερές αξίες».

Η αποστολή (Κατσίκας, Μπέλος, Σολομωνίδου, Θεοδωρίδου) θα ξεκινήσει για ΠΑΤΡΑ το μεσημέρι της Παρασκευής και θα μεταβεί στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΕΡΑΣ» της Πάτρας.
Σάββατο πρωί αγωνίζονται τα δύο κορίτσια με στόχο τον τελικό (όριο πρόκρισης το 3.70 ή οι 12 καλύτερες). Ο τελικός των (Γ) το Σάββατο στις 18:30.

Κυριακή πρωί αγωνίζεται ο Θεοφάνης Μπέλος με στόχο τον Τελικό (όριο τα 4.80) ή οι 12 καλύτεροι. Ο τελικός των (Α) την  Κυριακή στις 18:30.

Η αποστολή θα ξεκινήσει για την επιστροφή αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, την Κυριακή το βράδυ.

Δήλωση Συμμετοχής (Α) σε Πανελλήνιο Ανδρών, 14 & 15.07.18
Δήλωση Συμμετοχής (Γ) σε Πανελλήνιο Γυναικών, 14 & 15.07.18

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Με καταληκτική ημερομηνία για τις Δηλώσεις  τη Δευτέρα 9.7.18 και ώρα 14:00 οι Δηλωθέντες ήσαν 4 (Σολομωνίδου, Θεοδωρίδου – Μπέλος, Ευαγγέλου). Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Μάριος Ευαγγέλου αδυνατεί να συμμετάσχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ  τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ ότι ο Ευαγγέλου δεν θα συμμετάσχει για να μην υπάρχουν δηλωθέντες που δεν θα κατέβουν και ανεβάζουν τους δηλωθέντες σε αριθμό που πιθανά θα υποχρεώσει τους διοργανωτές να τους καλέσουν για προκριματικό.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που αν και ξέρουν ότι κάποιοι από τους δηλωθέντες αθλητές δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν, δεν ενημερώνουν τους υπευθύνους και έτσι ταλαιπωρούν όλους τους αθλητές  που κατεβαίνουν να αγωνιστούν με το να τους καλούν οι διοργανωτές για προκριματικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  να ευαισθητοποιηθούν σε αυτόν τον τομέα και να ενημερώνουν τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ για τη ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ δηλωθέντων αθλητών.
Είναι κρίμα να υποχρεώνουν τους δηλωθέντες αθλητές να ξυπνήσουν στις 06:00 για να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στον προκριματικό των 09:00 και τελικά να παρουσιάζονται τόσοι (13,14,15!) που αν ήταν γνωστό από την αρχή δεν θα γίνονταν προκριματικός.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ για το καλό των αθλητών όλων τον συλλόγων.

print

Written by