ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ Α.Π.Θ. Η κ. ΒΟΣΚΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ

Μακάρι οι άνθρωποι που σπουδάζουν γιατί θέλουν «να πάρουν τα παιδιά μας στα χέρια τους» για να τους «μάθουν» (όχι μόνον να διαβάζουν…) να είναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ με τη φιλοσοφία, την ευγένεια, τη γλυκύτητα, το ενδιαφέρον, την εμμονή στο στόχο της  και τη μεγαλοσύνη της κ. Ευδοξίας Βοσκίδου.

Η κ. Ευδοξία προπονήτρια των μικρών μας αθλητών (των πρώτων τάξεων του Δημοτικού) εντοπίστηκε από τους «ανιχνευτές ταλέντων» του συλλόγου προτάθηκε και με συνοπτικές διαδικασίες, αξιοποιήθηκε στην κατάλληλη θέση.

Ως σύλλογος αλλά και όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στην αγκαλιά της κ. Ευδοξίας την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, είμαστε πολύ τυχεροί που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με την κορυφαία της γλυκύτητας, της καλοσύνης  και της υπομονής προπονήτρια.

Ευχόμαστε στη ΔΑΣΚΑΛΑ κ. Ευδοξία, καλή συνέχεια στις σπουδές της και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ στο πρόγραμμά της να υπάρξει ένα παράθυρο από το οποίο να «την βλέπουμε και να την ακούμε».

Εμείς το θέλουμε όσο τίποτε άλλο! η συνέχεια θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα  των σπουδών της.

Ευχόμαστε να έρθουν όλα βολικά και να είναι κοντά μας και την νέα χρονιά. Θέλουμε και εμείς να «βιώνουμε» την ηρεμία και την ευελιξία με την οποία χειρίζεται τον κάθε μπόμπιρα η κ. Ευδοξία μας, θέλουμε και εμείς να μαθαίνουμε τρόπους συμπεριφοράς που αρμόζουν και διαπλάθουν τις νέες προσωπικότητες.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 19:00 στο Καυτανζόγλειο.

Οι φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους καθώς και με την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και Κοσμά Χατζιόπουλο που μας εστάλησαν είναι σε μορφή που δεν μπορούμε να τις επεξεργαστούμε! Έτσι βάζουμε τη φωτογραφία με τους δύο “πιο όμορφους”!!!

print

Written by