ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΕΙΜΑΙ (± 6 ΧΡΟΝΩΝ) ΚΑΙ  «ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ».

Για την εγγραφή των μικρών στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπήρχε ο  όρος:   «να έχουν συμπληρώσει τα  6 χρόνια». Κάθε χρόνο είχαμε μερικά δικαιολογημένα  παράπονα από γονείς που αντιμετώπιζαν το πρόβλημα της συμπλήρωσης των 6 ετών για μερικούς μήνες. Έτσι είχαμε το φαινόμενο, ο μαθητής της  Α΄ Δημοτικού (+ 6 χρόνων) να γίνεται δεκτός το Σεπτέμβριο στις Ακαδημίες του συλλόγου και ο συμμαθητής του και φίλος του, που είναι δύο τρεις μήνες μικρότερος (-6 χρόνων), να πρέπει να περιμένει  (1, 2, 3 ή 4 μήνες) για να γίνει δεκτός!

 –  «ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ»
ακούστηκε αρκετές φορές από τους μαθητές που άφησαν πλέον τα νήπια και φοιτούν στο Δημοτικό.  Η φωνή τους έπιασε τόπο και μας ανάγκασε να το μελετήσουμε (Χωρίς αγώνα τίποτε δεν γίνεται)!

Ο όρος «6 χρόνων συμπληρωμένα» καταργείται και διατυπώνεται ως εξής:

Στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ γίνονται δεκτά τα παιδιά που γράφτηκαν στην  Α΄ Δημοτικού (± 6 χρόνων) οπότε ακόμη και να μην έχουν συμπληρώσει τα 6 χρόνια μπορούν να έρχονται μαζί με τον φίλο τους.

Μερικοί μπόμπιρες  περιμένουν υπομονετικά από πέρυσι  να μεγαλώσουν και να φτάσουν στην ηλικία ώστε να ενταχτούν στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ώστε παρέα με τους φίλους τους και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους να γνωρίσουν και να χαρούν τον αθλητισμό.

print

Written by