1o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Οδηγίες που αφορούν στις Ακαδημίες στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και στα προαγωνιστικά γκρουπ (πάνω από 13 ετών).

Γονείς ή κηδεμόνες  προετοιμαστείτε και ελάτε ενημερωμένοι  να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα του παιδιού σας. Εάν θελήσετε να φέρετε τον μπόμπιρά σας στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και για να ξέρετε «πού πατάτε», θα απαντήσουμε (εν συντομία) στις ερωτήσεις που αρχίζουν από το: Ποιός, Πού, Πότε, Πώς, Γιατί,

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2018

  1. ΠΟΙΟΣ:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Στις Ακαδημίες γίνονται δεκτά παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το Στίβο ηλικίας από 6*± χρόνων και μεγαλύτερα (*Να έχουν κάνει εγγραφή στην Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ).
ΤΑ ΜΙΚΡΑ «ΡΗΓΑΚΙΑ»:  Τα παιδιά που είναι γεννημένα το (2010-2011-2012).
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ «ΡΗΓΑΚΙΑ»:  Τα παιδιά που είναι γεννημένα (2007-08-09).

Σημ.: Ίσως αργότερα χωρίσουμε τα γκρουπ σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες (ανά δύο έτη), θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παιδιών που θα προσέλθουν.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2006-05-04-03…και μεγαλύτερα, ανήκουν σε αγωνιστικές κατηγορίες γι’ αυτό και τα ξεχωρίζουμε.
  • Οι προπονήσεις και αυτών των παιδιών, στην αρχή, θα γίνονται τις ίδιες ημέρες και ώρες όπως και των Ακαδημιών (βλέπετε … ΠΟΤΕ).
  • Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του γκρουπ στο οποίο θα ενταχθούν (ανάλογα με την ηλικία τους και τα αθλητικά τους προσόντα).

2. ΠΟΥ;

Οι συναντήσεις  για τις προπονήσεις:  Θα γίνονται  μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου σταδίου. (Θα μας γνωρίσετε εύκολα, οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και οι αθλητές φορούν κόκκινα ή άσπρα μπλουζάκια με το λογότυπο του συλλόγου «ΑΣ ΡΗΓΑΣ»).

Οι προπονήσεις  θα γίνονται: Στο Κεντρικό στάδιο, στο Βοηθητικό στάδιο, στο χώρο των Ρίψεων, στο Κλειστό προπονητήριο (Ν. Ζαχαριάδης), στην κλειστή αίθουσα του άλματος επί κοντώ (Κ. Χειμωνίδης) καθώς και στους εσωτερικούς διαδρόμους του Κεντρικού Σταδίου και του Κλειστού προπονητηρίου.

  1. ΠΟΤΕ:

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στις 19:00.

  • Στις 19:00 θα ξεκινήσουν και οι  άλλες (2) δύο προπονήσεις της 1ης εβδομάδας που θα γίνουν την Τετάρτη 5/9/18 και την Παρασκευή 7/9/18.
  • Την πρώτη εβδομάδα καθημερινά, από ΔΕΥΤΕΡΑ μέχρι και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, θα λειτουργήσει πάγκος υποδοχής (εγγραφών και ενημέρωσης) μπροστά στο κυλικείο, από τις 18:15 μέχρι τις 19:15.
  • Από τη 2η  εβδομάδα (Δευτέρα 10/9/18 …), θα σχηματιστούν τα διάφορα ηλικιακά γκρουπ καθώς και οι κύκλοι (1ος νωρίς 17:30 και 2ος αργά 19:00) και θα λειτουργήσουν κανονικά στο ωράριό τους, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.
ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΓΚΡΟΥΠ (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ) 1ος Κύκλος (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ) 2ος Κύκλος
Μικρά  (2010- 11-12) 17:30-18:45 19:00-20:15
Μεγάλα (2007-08-09 17:30-19:00 19:00-20:45
  • Τις πρώτες ημέρες θα αφιερώνεται κάποιος χρόνος για τις απαραίτητες απαντήσεις στις ερωτήσεις των γονέων και κηδεμόνων.
  • Η προσέλευση γίνεται 5-10 λεπτά πριν την ώρα έναρξης των προπονήσεων. (Όσοι έχουν ερωτήσεις τώρα στην αρχή, προσέρχονται νωρίτερα).
  • Σημ.: Υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας και γκρουπ ΤΡΙ-ΠΕ-ΣΑΒ (19:00 20:30), εφόσον συμπληρωθεί γκρουπ.  
  • Δηλώστε στους προπονητές το ωράριο που σας βολεύει καλύτερα την 1η εβδομάδα ώστε να σχηματίσουμε το σκελετό του προγράμματος.
  • Η οριστικοποίηση των γκρουπ θα ανακοινωθεί μετά τη 2η εβδομάδα.

 

  1. ΠΩΣ:
  • Τα παιδιά προσέρχονται στις προπονήσεις με αθλητική περιβολή, αθλητικά παπούτσια, σορτσάκι και μπλουζάκι (εφόσον κρυώσει ο καιρός και με φόρμες). Ίσως και ένα 2° μπλουζάκι για να αλλάξουν στο τέλος, εάν ιδρώσουν.
  • Λόγω της ζέστης (στην αρχή) καλό θα είναι το κάθε παιδί να έχει και ένα μπουκαλάκι νερό (ή το παίρνετε από το κυλικείο).
  • Από την πρώτη ημέρα θα γίνει διαχωρισμός σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.
  • Το κάθε γκρουπ θα ακολουθήσει και το ανάλογο πρόγραμμα «προπόνησης» (σε παιγνιώδη μορφή στην αρχή).
  1. ΓΙΑΤΙ:

Η συνεργασία των γονέων και κηδεμόνων με τους προπονητές είναι πρωταρχικής σημασίας. Θέλουμε να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού και εστιάζουμε στα παρακάτω:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΑΤΡΟΥ: Παράλληλα με την εγγραφή του παιδιού στο σύλλογο (που θα πρέπει να γίνει το πολύ μετά από 2-3 δοκιμαστικές προπονήσεις), θα πρέπει να προσκομίσετε γνωμάτευση Ιατρού που να βεβαιώνει ότι «το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες χωρίς κίνδυνο για την υγεία του».
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους προπονητές του παιδιού σας για το οποιοδήποτε ξεχωριστό χαρακτηριστικό του παιδιού (υγείας, κινητικό ή συμπεριφοράς …)  έτσι ώστε να γνωρίζει ο προπονητής «την ιδιαιτερότητα» του κάθε παιδιού και να προσαρμόσει τη συμπεριφορά του.
  3. Ζητήστε από τα παιδιά σας να συντονιστούν με τους φίλους τους και δηλώστε στον ίδιο ΚΥΚΛΟ, (έτσι θα γλυτώσουμε -και εμείς και εσείς – από την γκρίνια των «χωρισμένων φίλων»). Τα παιδιά, σε αυτή την ηλικία, θέλουν να είναι στο ίδιο γκρουπ με τους φίλους τους ή τους συμμαθητές τους.
  4. Ειδικές περιπτώσεις που «φίλοι» θα χωριστούν -λόγω ηλικίας- (στα ΜΙΚΡΑ και στα ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ) μπορούν να ρυθμιστούν!  (Η ρύθμιση θα γίνει σε συνεργασία με τους γονείς με απαραίτητη προϋπόθεση και τα δύο παιδιά να μπορούν να ακολουθήσουν το ίδιο γκρουπ χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.
  5. Σημ.:  Για τις συνδρομές και τα διάφορα, διαβάστε τα σχετικά άρθρα που βρίσκονται στη ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ή ακόμη και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Συλλόγου (οικονομικά, κ.α.).

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν και στον (Εσωτερικό Κανονισμό)θα βρείτε τα πάντα για τις συνδρομές και γενικά τα οικονομικά θα κάνω μιαν εξαίρεση και θα ξαναγράψω τα πιο σημαντικά (Περίοδος 2018-2019)

  1. Μετά τις 1-3 δοκιμαστικές προπονήσεις, που μπορεί να κάνει το κάθε παιδί χωρίς να έχει κάνει εγγραφή, και εφόσον του αρέσει το κλίμα του συλλόγου και περνάει καλά, το κάθε νέο παιδί θα πρέπει να κάνει εγγραφή (εφάπαξ 25 ευρώ) και να πληρώσει μαζί τουλάχιστον και τη συνδρομή ενός μηνός (25 ευρώ), σύνολο 50 ευρώ.
  2. Από τη στιγμή που θα πρωτοεμφανιστεί το παιδί στο σύλλογο πληρώνει μέχρι και τον Ιούνιο.
  3. Αν εμφανιστεί πριν από τις 16 του μήνα πληρώνει και τον 1ο μήνα. Αν εμφανιστεί μετά τις 16 του μήνα δεν πληρώνει τον 1ο μήνα.
  4. Η συνδρομή πληρώνεται σε ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ που σημαίνει:

α) Εγγραφή (25 ευρώ εφάπαξ) και  συνδρομή 250 ευρώ το χρόνο, (δηλαδή για τους 10 μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούνιο 10Χ25=250 €).

β) Για δύο αδέλφια η εγγραφή είναι 40 € (και για τα δύο) και το 2ο παιδί πληρώνει συνδρομή 150 € το χρόνο, (σύνολο 400 €).

γ) Για τρία αδέλφια η εγγραφή 50 € (και για τα τρία) και για το 3ο παιδί 100 € το χρόνο, (σύνολο 500 €).

δ) Για 4ο παιδί και πάνω όλα είναι δωρεάν. (Κάποια στιγμή είχαμε και τα 5 παιδιά του κ. Κόλλια Η. … καλά να είναι).

ε) Στον Εσωτερικό Κανονισμό (βλέπετε παρακάτω) θα βρείτε, πότε δικαιούται έκπτωση λόγω αγωνιστικής παρουσίας και πότε «απαλλάσσεται» (δεν πληρώνει συνδρομή) ο αθλητής που διακρίνεται σε αγώνες.

  1. Εφόσον πληρώσουμε  (σε 1 μέχρι 3 δόσεις, όλο το ποσό) τότε έχουμε έκπτωση 10%, δεν πληρώνουμε τον Ιούνιο.
  2. Για παιδιά που θα έρθουν στη μέση της χρονιάς, την έκπτωση τη δικαιούνται εφόσον:
    α) Για διάστημα πάνω από 6 μήνες πληρώσουν τουλάχιστον σε δύο δόσεις.
    β) Για διάστημα τουλάχιστον 4 μηνών πληρώσουμε όλο το ποσό σε 1 δόση.
    γ) Για κάτω από 4 μήνες δεν έχει έκπτωση.
  3. Για να δικαιούμαι την έκπτωση πρέπει να πληρώνω στην αρχή της περιόδου της δόσης. Δεν δικαιούμαι έκπτωση εάν πληρώνω τις δόσεις με καθυστέρηση πάνω από δύο εβδομάδες και σίγουρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ εάν πληρώνω στο τέλος της περιόδου με καθυστέρηση 3-4 μηνών!
  4. Η συνδρομή πληρώνεται στην αρχή του μήνα ή της δόσης, όχι στο τέλος του μήνα.
  5. Για τη διευκόλυνση των γονέων, η πληρωμή μπορεί να γίνει ανά μήνα μέχρι και τον Ιούνιο (χωρίς έκπτωση).
  6. Ο Ιούνιος πληρώνεται ανεξάρτητα αν το παιδί φύγει στην αρχή στα μέσα ή στο τέλος του μήνα.
  7. Εάν το παιδί λείψει για λίγο διάστημα (μέχρι 2 μήνες) χωρίς σοβαρό λόγο,  συνεχίζει να πληρώνει κανονικά και τους μήνες που έλειπε. (Δεν είναι σοβαρός λόγος η παράταση των διακοπών του Πάσχα ή των Χριστουγέννων….)!
  8. Εάν σταματήσει λόγω τραυματισμού ή «σοβαρού οικογενειακού λόγου …”  και έχει ενημερώσει* το σύλλογο, δεν πληρώνει όσο θα λείπει. Συνεχίζει να πληρώνει κανονικά από την ημέρα που θα ξαναέρθει, χωρίς νέα εγγραφή.
  9. Εάν σταματήσει πάνω από 3 μήνες (στη μέση της χρονιάς) και ξανάρθει, τότε δεν πληρώνει τους μήνες που έλειπε αλλά υποχρεούται να πληρώσει ξανά εγγραφή. Αυτό δεν ισχύει για τους τελευταίους μήνες της χρονιάς.
  10. Όσα παιδιά δεν πλήρωσαν τους τελευταίους μήνες της περσινής περιόδου θα πρέπει να τους πληρώσουν για να έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν.
  11. Εφόσον γονέας προπληρώσει αρκετούς μήνες ή και ολόκληρη την Ετήσια συνδρομή και για τον οποιοδήποτε λόγο (τραυματισμός, ασχολία με άλλο αντικείμενο, …) αναγκαστεί να διακόψει (εφόσον ενημερώσει το σύλλογο), δε χάνει τα όσα πλήρωσε.  Τα όσα πλήρωσε θα καλύψουν την περίοδο από τη στιγμή που θα ξανάρθει και μετά, ακόμη και για το επόμενο έτος!

Ειδοποιώ – Ενημερώνω το σύλλογο* σημαίνει:

Ενημερώνω τον προπονητή του παιδιού μου ή τους υπευθύνους των Τμημάτων (Ακαδημιών ή Αγωνιστικού) και με ευθύνη του προπονητή, είναι περασμένο «σχόλιο» στη μερίδα του αθλητή.

«Ειδοποίησα» χωρίς «σχόλιο» στη μερίδα του αθλητή, δε γίνεται αποδεκτό από το σύλλογο.

Εφόσον υπάρχουν αποδείξεις ή γίνει δεκτό από τον προπονητή ότι (ο γονέας τον ενημέρωσε), τότε η ευθύνη  βαρύνει τον προπονητή που δεν ενημέρωσε το σύλλογο ή δεν έλεγξε αν περάστηκε το «σχόλιο» στη μερίδα του συγκεκριμένου αθλητή.

Γονείς και Κηδεμόνες, μη διστάζετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί ή δεν είναι σαφές. Ρωτήστε, αφενός μεν για να μάθετε εσείς και αφετέρου για να μας βοηθήσετε να καλύψουμε και τις περιπτώσεις που δεν καλύψαμε, γιατί ακόμη δε μας έχουν τύχει.

Να περνάτε καλά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

ΑΡΘΡΟ 23

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ –  ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

  1. Υποχρεωτική συνδρομή έχουν όλοι οι «αθλητές» μέχρι να φτάσουν στην αγωνιστική κατηγορία των Π-Κ.  Στη συνέχεια μπορούν να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ετήσιας συνδρομής εφόσον επιτύχουν επιδόσεις που να το δικαιολογούν (βλέπετε παρακάτω, «διευκολύνσεις απαλλαγές»).
  2. Το ύψος της εγγραφής, της ετήσιας συνδρομής, οι «εκπτώσεις», καθώς και οι εναλλακτικοί τρόποι καταβολής της συνδρομής, επικαιροποιούνται κατά το μήνα Ιούνιο, με απόφαση του Δ.Σ.
  3. Οι εγγραφές και οι συνδρομές των αθλητών και των μελών του συλλόγου, αποτελούν το κύριο έσοδό του και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων του συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπούν στο κέρδος.
  4. Η έναρξη καταβολής των ετησίων συνδρομών σε μηνιαία βάση, γίνεται το μήνα Σεπτέμβριο και λήγει το μήνα Ιούνιο του επομένου έτους.
  5. Η καταβολή των συνδρομών, προκειμένου ο σύλλογος να μην καθίσταται οφειλέτης, πρέπει να γίνονται στις πρώτες 5 μέρες εκάστου μηνός και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, στο 1ο δεκαήμερο εκάστου μηνός.
  6. Η Εγγραφή των αθλητών πληρώνεται μαζί με τον 1ο μήνα τουλάχιστον (όχι μόνον εγγραφή).
  7. Η συνδρομή είναι «ετήσια», οπότε η καταβολή κάθε μηνιαίας δόσης είναι ανεξάρτητη της παρουσίας ή απουσίας του αθλητή κατά τη διάρκεια του μήνα.
  8. Η ημερομηνία της πρώτης δοκιμαστικής προπόνησης καταγράφεται από τον προπονητή. Αν η 1η δοκιμαστική προπόνηση γίνει από την 1η έως την 15η του μηνός ο αθλητής καταβάλει τη μηνιαία δόση του τρέχοντος μηνός. Αν η πρώτη δοκιμαστική προπόνηση γίνει τη 16η του μηνός ή αργότερα, τότε η μηνιαία δόση του τρέχοντος μηνός δεν καταβάλλεται.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ – ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

  1. Μπορούν να καθορισθούν ειδικές οικονομικές ρυθμίσεις, για αθλητές που διακρίνονται σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, για δεύτερο ή τρίτο παιδί μιας οικογένειας, οι οποίες κι αυτές καθορίζονται στο τελευταίο Δ.Σ. της αγωνιστικής χρονιάς (του Ιουνίου).
  2. Αν το ποσό της ετήσιας συνδρομής καταβληθεί εφάπαξ, ή σε 2-3 δόσεις (στην αρχή της χρονικής περιόδου των δόσεων), γίνεται έκπτωση 10%. (Η έκπτωση καταχωρείται ως απαλλαγή από τη μηνιαία δόση του Ιουνίου).
  3. Απαλλάσσονται από την πληρωμή της μηνιαίας συνδρομής (από την επόμενη αγωνιστική περίοδο), οι αθλητές που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες των Παίδων – Κορασίδων και μεγαλύτερες, εφόσον πιάσουν τα όρια των Πανελληνίων αγώνων, συμμετέχουν σε αυτούς και καταταγούν στη 12αδα του αγωνίσματός των.
  4. Επίσης απαλλάσσονται της συνδρομής οι αθλητές που βρίσκονται στη Γ΄ Λυκείου και που λόγω φροντιστηρίων και μελέτης για την εισαγωγή τους σε ανώτερες και ανώτατες σχολές, δεν έρχονται στις προπονήσεις ή έρχονται “όποτε μπορούν”.
  5. Απαλλάσσεται της συνδρομής “αθλητής” που είναι συγγενής Α΄ βαθμού με προπονητή του συλλόγου.
  6. Απαλλάσσεται της συνδρομής “αθλητής” που αγωνίζεται σε αξιολογούμενους αγώνες του συλλόγου (από ΠΠ-ΠΚ/Α και πάνω), για πάνω από 5 έτη. Ο Τ.Δ. προτείνει και το Δ.Σ. αποφασίζει κατά περίπτωση.
  7. Έχουν έκπτωση 40% στη συνδρομή, οι αθλητές που την προηγούμενη χρονιά βαθμολογήθηκαν σε “αξιολογούμενους αγώνες” της κατηγορίας παίδων/ Κορασίδων και μεγαλύτερης. Το σύνολο των βαθμών, που προσέφεραν στο σύλλογο για να δικαιούνται την έκπτωση, καθορίζεται με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου (τον Ιούνιο).
  8. Αν υπάρχουν αθλητές που, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αδυνατούν να καταβάλλουν τη συνδρομή προς το σύλλογο, πρέπει να το αναφέρουν στον προπονητή τους ή στον τεχνικό διευθυντή  για “διευθέτηση” του θέματος.
  9. Σε περίπτωση σοβαρού οικονομικού προβλήματος οικογενείας αθλητή όχι μόνο δε θα πληρώνει συνδρομή ο αθλητής αλλά μπορεί να υπάρξει και μία διακριτική οικονομική βοήθεια εκ μέρους του συλλόγου προς την οικογένεια. Το Δ.Σ. αποφασίζει κατά περίπτωση και ενεργεί ανάλογα με τα οικονομικά του. [Παρακαλούμε τους γνώστες τέτοιων καταστάσεων να ενημερώνουν «διακριτικά» τον εκάστοτε τεχνικό διευθυντή  ή τα μέλη του Δ.Σ.].

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

  1. Όσοι απουσιάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν ειδοποιήσουν π.χ. «θα λείψω (Χ) μήνες» δεν πληρώνουν όσο θα λείπουν. Συνεχίζουν από τη μέρα που θα ξανάρθουν, χωρίς νέα εγγραφή. (“Ειδοποιώ” σημαίνει ότι υπάρχει υποσημείωση στη μερίδα του αθλητή. Είναι υποχρέωση των προπονητών να ελέγχουν εάν η ειδοποίηση περάστηκε στη μερίδα του αθλητή).
  2. Αν δεν ειδοποιήσουν και :
  • α)  Εάν λείψουν μέχρι τρεις (3) μήνες και επανέλθουν πληρώνουν, τους μήνες που έλειπαν, κανονικά.
  • β) Εάν διακόψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από 3 μήνες) και επανέλθουν,  δεν  πληρώνουν τους μήνες που έλειπαν, αλλά πληρώνουν ξανά εγγραφή.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ρυθμίζονται από τον Τεχνικό Διευθυντή ή με εισήγησή του από το Δ.Σ.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με τις προπονήσεις των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ απευθυνθείτε στην υπεύθυνη των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ κ. Σοφία Γκοτζαμάνη τηλ. 6909156020.

Για τα παιδιά που εντάσσονται στα προ-αγωνιστικά γκρουπ, απευθυνθείτε στον υπεύθυνο των προαγωνιστικών τμημάτων κ. Κοσμά Χατζιόπουλο τηλ. 6937531874

 

Έναρξη προπονήσεων των ΝΕΩΝ αθλητών η ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Θεσσαλονίκη 28.8.18
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Κατσίκας Φώτιος.

print

Written by